Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Neuveriteľná premena: Bacuľatá hviezda sitkomov je ľahšia o 90 kíl!

Roseanne Barr po drastickej diéte vyzerá lepšie než zamladi. Zobraziť galériu (12)
Roseanne Barr po drastickej diéte vyzerá lepšie než zamladi. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na staré kolená doslova prekvitá! Hoci Roseanne Barr (61) celý život patrila ku kyprým herečkám, v zrelom veku dala oblinám definitívne červenú. Zaťala zuby a schudla neuveriteľných 90 kíl, vďaka ktorým po prekročení prahu šesťdesiatky vyzerá krajšie a štíhlejšie než kedykoľvek predtým. Pozrite, ako jej to teraz pristane.

Odviedla na sebe obrovský kus tvrdej práce! Ak si hollywoodsku veteránku ešte pamätáte ako hlavnú hrdinku sitkomu Roseanne, potom je vám zaručene povedomá ako dáma s konfekčnou veľkosťou XXL. Niekdajšia bacuľka však už v roku 1998 podstúpila operáciu žalúdka, vďaka ktorej do dnešných čias zhodila 200 libier. Včera sa po dlhom čase zjavila pred zástupcami médií a tí sa jej vylepšenému zovňajšku nestačili čudovať.

Roseanne si to v utorok namierila na tlačovú konferenciu spoločnosti Universal, kde na rozdiel od mladších kolegýň strhla na seba všetku pozornosť. Nahodená v čiernom outfite totiž pôsobila mimoriadne sviežim dojmom. Ten nepokazili ani šediny vo vlasoch či leopardie rukavice. Herečka zrejme chcela zamaskovať vráskavé ruky, no výsledkom svojej postupnej premeny doslova vyrážala dych.

Keď Roseanne v 90. rokoch hviezdila vo vlastnom programe, jej hmotnosť sa neustále pohybovala okolo 145 až 150 kilogramov. Je sympatické, že vychytená celebrita sa nevyhovárala na spomalený metabolizmus, ale v mene svojho zdravia a lepšieho imidžu postupne drasticky schudla. Odkedy sa druhý raz vydala, podstúpila zmenšenie poprsia, plastiku nosa aj liposukciu brucha. Sama však výrazné chirurgické zákroky neschvaľuje: „Plastické operácie sú v poriadku, ak ľudia chcú ísť do toho. Aj tak to však vychádza z pocitu neistoty. Je to ako chodiaca reklama na komplexy.“ Otázne ale potom je, prečo do kategórie vylepšených celebrít patrí aj Roseanne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu