Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Krásnu modelku (†47) našli mŕtvu: Životné trápenie ukončila samovraždou!

Charlotte Dawson Zobraziť galériu (2)
Charlotte Dawson (Zdroj: SITA)

SYDNEY – Skľučujúci príbeh s tragickým koncom! Hoci Charlotte Dawson pôsobila ako modelka a osobnosť z televíznej obrazovky, jej život idylku rozhodne nepripomínal. Po boku vrcholového športovca a olympionika Scotta Millera (39) našla utrpenie, ktoré ju doviedlo až k samovražde. Včera ju našli bez známok života v apartmáne, ktorý nevládala platiť.

Odchod z tohto sveta si zvolila dobrovoľne! Zatiaľ čo jej rovesníčky okolo päťdesiatky chytajú druhý dych, Charlotte Dawson sa utápala v depresiách natoľko, že spáchala samovraždu. Jej bezvládne telo našiel realitný agent, keď si prišiel obhliadnuť apartmán smerujúci do dražby. Jeho prenájom totiž týždenne odľahčoval peňaženku zosnulej celebrity o 1200 austrálskych dolárov. Privolaná policajná hliadka na čele s vyšetrovateľom skonštatovala, že žiadne podozrivé okolnosti ukazujúce na násilnú smrť sa na mieste nenašli.

Zaujímavosťou je, že deprimovaná modelka sa rozhodla skoncovať so životom len jediný deň po tom, čo jej exmanžel Scott Miller oslávil 39. narodeniny. Dvojica bola spolu zosobášená iba krátko v rokoch 1999 – 2000, no Charlotte si z neho odniesla traumu na celý život. Za všetko hovorí už len fakt, že manželstvo skončilo po tom, čo na verejnosť preniklo video zachytávajúce olympijského plavca, ako si to rozdáva s neznámou ženou na verejných záchodoch. Takpovediac posledným klincom do rakvy sa však mohlo stať veľké interview, ktoré Miller poskytol televíznemu programu 60 Minutes len minulý týždeň. Podľa blízkych priateľov z neho Dawson bola úplne na dne.

Psychické problémy u Charlotte odštartovali práve v manželstve s olympijským víťazom, s ktorým sa jej podarilo počať spoločného potomka. Vzápätí však prišiel nečakaný zvrat. „Môj dátum pôrodu sa prekrýval s Olympijskými hrami v roku 2000 a to ich veľmi znepokojovalo. Všetko, čo Scott robil, viedlo k tomu momentu a nič mu nemohlo stáť v ceste. Takže sa rozhodlo, že tehotenstvo treba ukončiť a pokúsime sa oň neskôr. Kto potreboval vyvíjajúci sa plod, keď sa núkala zlatá medaila, hm?“ prezradila austrálska rodáčka ešte v roku 2012. Podľa jej ďalších slov ju zväzok s Olympionikom zasiahol až do samého vnútra vlastného bytia a z jej niekdajšej osobnosti ostali len triesky. Bohužiaľ, z obrovskej ujmy sa nikdy spamätať nestihla a svoj život ukončila veľmi zavčasu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu