Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Nehanebné hviezdy v akcii: Gaťky, bradavky, samé prsia a jedna skoro nahá!

Britské celebrity na podujatí Národnej televízie bez ostychu tasili všetky ženské zbrane. Zobraziť galériu (6)
Britské celebrity na podujatí Národnej televízie bez ostychu tasili všetky ženské zbrane. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Bez hanby a zábran! Hoci slávnostné podujatie pod hlavičkou Národnej televízie by sa malo niesť v duchu elegancie a vážnosti, aj počas uplynulej noci sa našli pikantné výnimky. O rozruch sa postaralo hneď niekoľko dám v provokatívnych outfitoch, ktorým slovo protokol nič nehovorí. Na červenom koberci tak zvádzali sexi súboj. Ktorá z nich sa odhalenými partiami ponížila najviac?

 

 

 

Kelly Brook
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)
V centre pozornosti sa už tradične ocitla obdarená Kelly Brook, ktorá pôsobí v šoubiznise nielen ako glamour modelka, ale tiež herečka a televízna moderátorka. Na odovzdávaní cien National Television Awards preto včera nemohla chýbať, no odvážnymi šatami zašla ďalej, ako sa na slušnú dámu patrí. Brunetka totiž vyrazila naostro, aby jej z hlbokého výstrihu nevykúkal lem bielizne. Vďaka bleskom fotoaparátov jej však po celý čas presvitali vztýčené bradavky.
Rachel Wilde
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O vrchol nevkusu sa postarala nevýrazná herečka Rachel Wilde v kreácii pripomínajúcej pánsky saténový župan. Ani jej nechýbal hlboký výstrih, no nakoniec ju zradil extrémne vysoký rázporok. Vďaka nemu totiž hviezda telenovely EastEnders neustále vystrkovala svoje modré nohavičky.

Jennifer Metcalfe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Absolútne nevhodný model zvolila aj Jennifer Metcalfe v priehľadnej čiernej čipke. Jej odhaľujúca róba síce bola v kritických partiách zosilnená, no fotografi aj fanúšikovia mali dojem, že britská celebrita nie je nahá ani oblečená.

O závan sexepílu sa chceli postarať aj tváre seriálu The Valleys, ktoré rad radom tasili bujné dekolty. Z nich najviac odvahy prejavila Nicole Morris, ktorá sa červenými šatami s upínaním okolo krku pochválila aj na Twitteri. Div, že jej z obrovského výstrihu nahé vnady nakoniec nevypadli.

Nicole Morris (V strede)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twittter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu