Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Skrachovaný Kevin zo Sám doma rozbieha novú kariéru: Totálny trapas!

Macaulay Culkin so svojimi kolegami z kapely The Pizza Underground Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin so svojimi kolegami z kapely The Pizza Underground (Zdroj: Lippe)

PARÍŽ – Pokúša sa postaviť na vlastné nohy! Odkedy sa Macaulay Culkin (33) stratil z dohľadu kamier, prechádzal si búrlivým obdobím v znamení drog, ktoré ho takmer pripravili o život. Dnes je však z najhoršieho vonku a plní si umelecké ambície. Pokúša sa preraziť s hudbou, čudným textom a falošným spevom.

Chýba mu objektívna kritika? Približne pred ôsmimi mesiacmi sme vás na Topkách informovali, že Macaulay Culkin sa s mikrofónom v ruke nečakane objavil ako hosť na koncerte svojho kamaráta Adama Greena. A ako sa zdá, detský hrdina rodinných komédií Sám doma to s hudbou myslí naozaj vážne. Svetlo sveta totiž uzrelo debutové demo pod záštitou jeho kapely The Pizza Underground. O hudobnom skvoste však nemôže byť ani reči.

Ako vyplýva z názvu samotnej formácie, prvý hudobný počin nesie text o talianskej pochúťke. „Syrové dni. V týchto dňoch si nedávam moc omáčok. V týchto dňoch si asi objednám syr a nehovor prosím a ja potom odídem preč,“ aj takéto na prvý pohľad nezmysly dominujú v bizarnej nahrávke. Tá vznikla ešte minulý mesiac v dome niekdajšieho herca a podieľali sa na nej ďalší štyria „umelci“ s nemenej falošným spevom.

Ako prezradil denník Guardian, v skutočnosti ide o akúsi poctu hudobnej skupine Velvet Underground. Pätica nádejných hudobníkov si však názvy jednotlivých skladieb prispôsobila práve pizzi. Z Femme Fatale sa stalo, napríklad, Pizza Gal. Partia mladých ľudí dokonca spieva o tom, ako čakajú na donášku pizze priamo do domu, aby si mohli urobiť pizzovú párty. Kam siahajú ich ambície zatiaľ nevedno, no u fanúšikov sa zatiaľ s pochopením nestretli. Podľa väčšiny z nich totiž ide o trapas a zúfalý pokus zaujať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu