Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrdinovi zo Sám doma hrozí rakovina: Už opäť zabíja sám seba!

Macaulay Culkin si cigaretku nikdy neodpustí - denne ich vyfajčí až 60. Zobraziť galériu (6)
Macaulay Culkin si cigaretku nikdy neodpustí - denne ich vyfajčí až 60. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ničí sa! Aj keď Macaulay Culkin (32) dlhé obdobie bojoval so svojou drogovou závislosťou, nakoniec sa mu podarilo utiecť hrobárovi z lopaty. No len čo sa trochu pozviechal, podľahol ďalšej neresti. Momentálne vraj fajčí jednu cigaretu za druhou a rapídne zvyšuje šance ochorieť na rakovinu pľúc. Jeho najbližší sa tak opäť obávajú najhoršieho.

Znova riskuje! Macaulay Culkin sa už raz ocitol na dne svojich fyzických aj psychických síl, keď kvôli drogám a ich vysokým dávkam takmer prišiel o život. Odvtedy ubehlo už niekoľko mesiacov a zdalo sa, že detská hviezda komédií Sám doma je z najhoršieho vonku. Biely prášok a injekčné striekačky však v poslednom období prehnane kompenzuje nikotínom. Denne vyfajčí až 60 cigariet a s jeho zdravím to ide dole vodou.

„Macaulay so svojou nikotínovou závislosťou zaradil kozmickú rýchlosť. Vždy, keď ho vidím, premieľa si v ústach cigaretu a zúrivo bafká,“ vyjadril svoje obavy zdroj z blízkeho okolia známeho tridsiatnika pre americký plátok National Enquirer. Jeho slová pritom potvrdzujú aj zábery paparazzov. Kedykoľvek sa bývalý herec mihne na verejnosti, poťahuje si zo zapálenej cigarety.

Podľa spomínaného zdroja si nadmerné fajčenie u Macaulayho začína pýtať svoju deň: „Veľmi veľa kašle, žltnú mu zuby a jeho priatelia s rodinou sa obávajú, že zabíja samého seba.“ Nikotín môže pre blondiaka znamenať vydláždenú cestu do hrobu aj podľa renomovaných odborníkov. Onkológ Jerome Spunberg sa pre National Enquirer vyjadril, že riziko rozvinutia nádoru pľúc u Culkina je až 30-násobne vyššie ako u nefajčiara. Lekár Herman Kattlove, ktorý pôsobil ako hovorca Americkej spoločnosti pre rakovinu, sa zas domnieva, že riziko by mohlo narásť až na stonásobok. Macaulay totiž zároveň popíja koňak, pivo a energetické nápoje, pričom zo strany okolia vraj cíti veľký nátlak a je neustále pod stresom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu