Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hollywoodska Palculienka s obrím snúbencom: To bude teda manželstvo...!

Drobná a útla Hayden Panettiere s urasteným boxeristom Vladimírom Kličkom Zobraziť galériu (13)
Drobná a útla Hayden Panettiere s urasteným boxeristom Vladimírom Kličkom (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Protiklady sa priťahujú! Hoci si väčšina osobností zo sveta šoubiznisu k sebe hľadá rovnocenného partnera aj po fyzickej stránke, útla Hayden Panettiere (24) sa rozhodla pre ozajstný extrém. Zamilovala sa totiž do dvojmetrového boxera Vladimíra Klička (37), ktorý ju už stihol požiadať o ruku. Pozrite na najsmiešnejších budúcich manželov v Hollywoode.

Pútajú pozornosť všade, kam vkročia! Keď na povrch vyplávala informácia o tom, že drobučká Hayden Panettiere tvorí pár s urasteným športovcom Vladimírom Kličkom, okolie ich vzťahu dlhú životnosť neveštilo. Dvojica sa síce na istý čas rozišla kvôli obrovskej vzdialenosti, no už po pár mesiacoch si opäť našla cestu k sebe. Vzájomná láska medzi prominentmi dokonca tak dozrela, že sa schyľuje k svadbe. Párik si vzájomnú náklonnosť prejavil aj uplynulú noc na nemeckej pôde, kde z neho paparazzi nedokázali spustiť objektívy.

Plavovláska s výškou len 153 centimetrov si to s vysokým snúbencom namierila do Berlína, kde sa konalo charitatívne podujatie Srdce pre deti. Herečka nahodila dlhú čiernu róbu v štýle gréckej bohyne a nezabudla na závratné podpätky, vďaka ktorým siahala partnerovi aspoň po plecia. Napriek do očí bijúcemu fyzickému rozdielu však dvojica očividne prekypuje láskou. Pre fotografov totiž spojili ruky tak, aby vytvorili symbol srdca a úsmevy rozdávali na všetky strany.

Hayden sa o pikantnosti súvisiace s jej nastávajúcim nedávno podelila v hosťovskom kresle talkšou moderátorky Ellen DeGeneres. „Je to dobrý chlap. A tak sme sa spoznali – ja som povedala: 'Ty si obrovský!' a on povedal: 'Ty si drobná!'“ prezradila sladká blondínka. A ako sa jej darí zosúladiť svadobné prípravy? „Vladimír je veľmi zmätený z našich tradícií. A nevie, že nevestina strana by mala zaplatiť za svadbu, takže psssst,“ dodala so svojím povestným šarmom. Ostáva len dúfať, že im harmónia a porozumenie vydrží aj do nasledujúcich desaťročí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu