Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Drobučkú sexicu oplodnil statný boxer Kličko: Pozrite na jej gigantické bruško!

Hayden Panettiere pár týždňov pred pôrodom ukázala svoje veľké tehotenské bruško. Zobraziť galériu (10)
Hayden Panettiere pár týždňov pred pôrodom ukázala svoje veľké tehotenské bruško. (Zdroj: isifa)

HAVAJ – Mohla by rodiť každú chvíľu! Hoci Hayden Panettiere (25) po potomstve túžila odjakživa, zrejme jej nikdy nenapadlo, akú obrovskú záťaž bude tehotenstvo pre ňu predstavovať. Otcom jej prvého dieťaťa sa totiž stal takmer dvojmetrový svalovec Vladimír Kličko (38). Výsledok? Kedysi útlej herečke narástlo bruško do obrovských rozmerov.

Tehotenstvo jej dáva poriadne zabrať! Aj keď plavovláske Hayden Panettiere do pôrodu chýba ešte pár týždňov, navonok všetko vyzerá tak, akoby každú chvíľu mohla skončiť na pôrodnej sále. Drobná hollywoodska hviezda si ôsmy mesiac prvej gravidity vychutnáva na Havaji, kam odcestovala v nádeji, že jej telo načerpá novú energiu. Vynosiť dieťa dobre stavanému a úspešnému boxerovi totiž nie je pre krásku s jej postavou zďaleka jednoduché. So sebou si už teraz nosí veľmi veľké bruško, s ktorým sa dokáže presúvať iba s ťažkosťami.

Hayden si prírodný bazén v hoteli vychutnávala v dvojdielnych plavkách výraznej neónovej farby. Herečka sa síce snaží udržiavať si svoju štíhlu figúru, no v oblasti bruška sa zaoblila viac, ako zrejme čakala. Prvý potomok pod srdcom ju začína obmedzovať v pohybe a predstavuje neľahké bremeno pre blondínkinu chrbticu. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že prvá dcérka hviezdneho páru príde na svet s vyššou pôrodnou hmotnosťou. Vzhľadom na genetickú výbavu vysokého a svalnatého otecka sa tomu ani nemožno čudovať.

S podobným problémom ako Hayden krátko pred prvým pôrodom zápasila aj jej kolegyňa Mila Kunis. Počas deviatich mesiacov tehotenstva sa však stravovala veľmi zdravo a pravidelne cvičila. Vynaložené úsilie sa jej následne vyplatilo v podobe štíhlych kriviek bez nutnosti držania drastických popôrodných diét. Partnerka Ashtona Kutchera sa pritom takisto netajila tým, že posledný mesiac bol pre ňu a jej chrbticu tým najťažším.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu