Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pamätáte si ešte túto Superženu? Aj po 60-tke vyráža dych a žije v luxuse!

Lynda Carter ako kultová Wonder Woman a ako oslnivá šesťdesiatnička v súčasnosti Zobraziť galériu (5)
Lynda Carter ako kultová Wonder Woman a ako oslnivá šesťdesiatnička v súčasnosti (Zdroj: Closer)

MARYLAND – Užíva si zaslúžený dôchodok! Odkedy sa Lynda Carter (62) zviditeľnila rolou superhrdinky v seriáli Wonder Woman, uplynuli už takmer štyri desaťročia. Herečka však aj na jeseň života pôsobí mimoriadne sviežo a vychutnáva si prepych, za aký by sa nemusela hanbiť nejedna kráľovná. Pozrite, s akou noblesou otvorila svoj príbytok médiám.

Má sa čím pochváliť! Hoci Lynda Carter aktívnu hereckú kariéru už definitívne zavesila na klinec, jej meno za veľkou mlákou ešte stále predstavuje zvučný pojem. Brunetka sa totiž navždy vryla do sŕdc televíznych divákov ako Wonder Woman v červeno-zlatom korzete, pričom spodná časť jej kostýmu pripomínala inšpiráciu z americkej vlajky – biele hviezdy na modrom podklade. Dnes po tejto kreácii s obľubou siahajú celebrity pri príležitosti Halloweenu, no ani prvá nositeľka by v nej nevyzerala najhoršie. Po šesťdesiatke prekypuje vitalitou, čo ochotne potvrdila najnovšiemu vydaniu magazínu Closer.

Lynda si penziu vychutnáva v rezidencii s rozprávkovou obytnou plochou takmer 2000 metrov štvorcových. Ten zútulňuje posledné štvrťstoročie so svojou zákonnou polovičkou Robertom A. Altmanom, ktorej povedala oficiálne „áno“ už pred tridsiatimi rokmi. „Okúsili sme tu toľko radosti. V tomto dome bolo veľa šťastia, v stenách je toľko pozitívnej energie!“ nechala sa veteránka počuť na margo svojho domova.

Napriek tomu, že Lynde vkus a elegancia nechýba, priamočiaremu rázu interiéru sa vždy vyhýbala: „Rada miešam anglické a francúzske štýly. Mám všetko od dánskych starožitností zo svetlejšieho dreva až po niekoľko skvelých čínskych starožitností.“ Pre úplnosť treba už len dodať, že šesťdesiatnička sa šoubiznisu celkom nevyhýba. Stále pôsobí ako klubová speváčka a príležitostne sa objavuje pred kamerou. Najbližšie sa blysne jednorazovou rolou v kultovom sitkome Dva a pol chlapa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu