Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fakt jej ťahá na 60? Táto kráska má tvár bábiky a telo tínedžerky!

Supermodelka Iman aj krátko pred šesťdesiatkou prekvitá a pôsobí o desaťročia mladším dojmom. Zobraziť galériu (10)
Supermodelka Iman aj krátko pred šesťdesiatkou prekvitá a pôsobí o desaťročia mladším dojmom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Jej genetická výbava stále vyráža dych! Hoci supermodelka známa pod menom Iman (58) už svoju profesionálnu dráhu zavesila na klinec, medzi smotánkou je naďalej doslova neprehliadnuteľná. Vďačí za to jedinečnému zovňajšku, ktorým aj pred šesťdesiatkou vyráža dych. Uznajte sami, že by schovala do vrecka aj o polovicu mladšie kolegyne.

Stále svieža, štýlová a neuveriteľne šik! Reč je o somálskej krásavici, ktorú rodičia pokrstili celým menom Iman Mohamed Abdulmajid a postarali sa jej o závideniahodné gény. Ebenová manekýnka totiž tento týždeň ozdobila hneď dve spoločenské podujatia po sebe a medzi zástupcami médií vyvolala obrovský záujem. Vďaka mladistvému zovňajšku v rámci galavečera Golden Heart Awards a BRAG Annual Scholarship and Awards nemala konkurenciu.

Obe akcie sa konali vo Veľkom jablku a hostili významné osobnosti. Iman sa v prvom prípade predviedla v čiernobielej kreácii s korzetom, ktorý podčiarkol jej osí driek. Na druhú udalosť supermodelka zvolila púdrovo-ružové šaty s volánmi a zlatými aplikáciami. Tie jej dodali dievčenský šmrnc, ktorý svojho času ocenil aj módny guru Yves Saint-Laurent: „Ženou mojich snov je Iman.“

Manželka Davida Bowieho vďaka otcovi diplomatovi získala vysokoškolské vzdelanie a plynule hovorí až piatimi jazykmi. Diskrimináciu pre farbu svojej pleti však vníma ešte aj v súčasnosti. „Moja najdrahšia a najbližšia priateľka Bethann zavolala a povedala mi: 'Tomu nebudeš veriť! Na prehliadkových mólach je menej černošských modeliek ako v roku 1989, keď si ty v brandži skončila!'“ upozornila v nedávnom rozhovore. Na presadenie sa vynaložila obrovské úsilie, no to, našťastie, padlo na úrodnú pôdu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu