Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hollywoodska krásavica (55) vyvetrala dcéru (24): Wau, veď sú ako sestry!

Nestarnúca Andie MacDowell ohúrila Berlín spolu s nemenej očarujúcou dcérou Rainey Qualley. Zobraziť galériu (8)
Nestarnúca Andie MacDowell ohúrila Berlín spolu s nemenej očarujúcou dcérou Rainey Qualley. (Zdroj: SITA)

BERLÍN – Dvojitá nádielka hollywoodskeho šarmu! Hoci sa americká veteránka Andie MacDowell už pomalými krôčikmi blíži k prahu šesťdesiatky, na červenom koberci stále vyráža dych. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z nemeckej pôdy, na ktorú zavítala so staršou dcérou Rainey. Po boku očarujúcej ratolesti však rozhodne nezostala v tieni, veď posúďte sami.

Úchvatná genetická výbava ako cez kopirák! Aj keď mladučkú Rainey Qualley od slávnej matky Andie MacDowell delí vekový rozdiel až 31 rokov, na prvý pohľad by tento fakt zrejme odhalil iba málokto. Oslnivé dámske duo si totiž tento týždeň odskočilo na odovzdávanie cien Prix Montblanc spojené s gala koncertom národnej filharmónie. Obe krásky priťahovali objektívy fotografov ako magnet a viac než matku s dcérou pripomínali skôr sestry.

Hviezdou večera sa už tradične stala ostrieľaná diva, ktorej v kolónke „vek“ svietia už dve päťky. Napriek tomu v luxusnej róbe vyšívanej drobnými krištáľmi doslova žiarila. Jej tvár zdobilo niekoľko prirodzených vrások, no z diaľky pôsobila ako dcérina rovesníčka. Rainey zavítala na slávnosť v červenej róbe z ľahkého šifónu a známej mame dotvárala priam ukážkové garde.

Aj keď 24-ročná prominentná dcéra zatiaľ s Hollywoodom príliš veľké skúsenosti nemá, to sa zrejme už čoskoro zmení. Len minulý rok sa dočkala titulu Miss Golden Globe, ktorý nosia ratolesti najvychytenejších hereckých párov. Ďalšia príležitosť sa jej však naskytla v pripravovanej snímke Mothers Day, kde bude môcť zbierať triky a predvádzať herecké gény práve po boku ospevovanej mamy Andie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu