Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bartošová sa už načisto zbláznila? Účasť v škandálnych VyVolených!

Iveta Bartošová a jej manžel Josef Rychtář uvažujú o účasti vo vile VyVolených. Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová a jej manžel Josef Rychtář uvažujú o účasti vo vile VyVolených.

PRAHA - Tak toto je gól! Čerstvá novomanželka Iveta Bartošová (47) možno časť svojich medových týždňov strávi pod dohľadom kamier. Josef Rychtář (55) totiž jednal s televíziou Prima o ich účasti v reality šou VyVolení. Ak párik ponuku prijme, vo vile sa ocitne napríklad s hysterickým a nevyspytateľným homosexuálom Vladkom či s krásnou Nikol, ktorá nahá vykonala malú potrebu na koberec.

Iveta Bartošová už dávno nespieva ako popová princezná, no záujem o jej osobu neopadá. Televízia Prima preto dostala nápad, že blondínku umiestni do vily VyVolených. Začiatkom septembra dokonca čerstvý ženáč Josef Rychtář prezradil, že s tvorcami reality šou rokoval aj o svadbe pred objektívmi kamier.

Dvojica sa nakoniec vzala na radnici, no účasť v kontroverznej relácii je stále otvorená. Ako novomanžel v utorok po sobáši povedal českému denníku Blesk, v nasledujúcich dňoch sa budú s Ivetou rozhodovať, či ponuku prijmú. „Nie je to o peniazoch,” zdôraznil.

Záhadou tak zostáva, aký iný dôvod majú dospelí ľudia v ich veku na to, aby čo i len uvažovali o medových týždňoch strávených s nevyspytateľnými cudzími ľuďmi pod dohľadom kamier. Stačí spomenúť, že medzi súťažiacimi je hysterický Vladko Dobrovodský, ktorý svoju výbušnú povahu predviedol aj slovenským divákom. V roku 2005 boli totiž českí súťažiaci kvôli problémom s pozemkom vysťahovaní zo svojej vily a azyl získali v jojkárskej stavbe.

Ďalšou zaujímavou postavičkou je Nikol Trojanová známa z Hotelu Paradise. Okrem vystavovania svojich predností predviedla aj močenie na koberec v priamom prenose. Samozrejme, že pod vplyvom alkoholu. Naozaj si Josef myslí, že toto je tá pravá spoločnosť pre Ivetu?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu