Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Krásna Catherine Zeta-Jones zažiarila sólo: Chystá návrat k Douglasovi!

Catherine Zeta-Jones napriek kríze v manželstve zažiarila v celej svojej nádhere. Zobraziť galériu (16)
Catherine Zeta-Jones napriek kríze v manželstve zažiarila v celej svojej nádhere. (Zdroj: SITA)

ČÍNA – Opäť v najlepšej forme! Hoci kríza v dlhoročnom manželstve s Michaelom Douglasom (68) s chorou Catherine Zeta-Jones (43) poriadne zamávala, všetko je na najlepšej ceste do zabehnutých koľají. Herečka vo východnom kúte sveta uchvátila tak, ako sú fanúšikovia zvyknutí. A skvelé správy na seba nenechali dlho čakať.

Očarila ako pravá hollywoodska siréna! Aj keď sa Catherine Zeta-Jones pred niekoľkými týždňami kvôli rozchodu očividne trápila, situácia sa nakoniec obracia o 180 stupňov. Po tom, čo ju paparazzi zachytili strhanú a s cigaretkou v ruke, známa brunetka vytasila všetky tromfy. Namierila si to do provincie vo východnej časti Číny, kde milo prekvapila vo sviežej róbe.

Rodáčka z Walesu zavítala medzi svojich priaznivcov v belasej róbe z návrhárskej dielne Dennisa Bassoa, ktoré v sebe ukrývali výrazný kvetinový vzor v červenej farbe. Americká kráska sa tak razom stala neprehliadnuteľnou ozdobou tamojšieho modrého koberca. S úsmevom na perách mávala fanúšikom a ochotne rozdala zopár autogramov.

V tom istom čase si svoje povinnosti osamote plnil aj Michael Douglas, ktorého projekt Liberace zavial na odovzdávanie cien Emmy. Pri rozhovoroch so zástupcami médií takisto sršal dobrou náladou a dokonca prezradil priaznivý vývoj situácie v manželstve. Zákonnej polovičke zložil obrovskú poklonu a netajil svoje nádeje: „Catherine je skvelá, drží sa úžasne. Dnes som s ňou hovoril a práve som od nej dostal peknú správu. Veľmi dúfam, že všetko zvládneme. Ako som povedal, dávame si len pauzu kvôli niektorým problémom. Niekedy to skrátka musíte urobiť.“ Ostáva len dúfať, že Douglasove slová sa naplnia a párik opäť nájde šťastie v náručí jeden druhého.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu