Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zmenená Catherine Zeta-Jones na verejnosti s Douglasom: Veď ledva vidí!

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas Zobraziť galériu (18)
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Nový účes, ale muž stále ten istý! Aj keď sa kvôli dlhotrvajúcej kríze už hovorilo o krachu ich manželstva, Catherine Zeta-Jones (44) a Michael Douglas (69) po dlhom čase vystúpili verejne bok po boku. Po niekdajších hrdličkách však nebolo ani stopy. Herečka cez ofinu takmer nič nevidela a z jej partnera sršal chlad.

Manželstvo už iba ako pretvárka a fraška? Napriek tomu, že Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas už dlhé mesiace nemôžu nájsť spoločnú reč a opätovný recept na lásku, slovo rozvod ani jeden z nich doteraz nikdy nespomenul. Čoraz pravdepodobnejšia sa však javí verzia, že dvojica spolu zostáva už len kvôli maloletým ratolestiam. Herecký pár sa tento týždeň objavil v newyorskom divadle na premiére hry The Library. Manželia však vedľa seba pôsobili ako celkom cudzí ľudia.

Catherine do spoločnosti zvolila svoju obľúbenú čiernu farbu a pomerne hlboký výstrih, no prekvapila zmenou účesu. Príliš dlhá ofina jej totiž prekrývala oči a opticky jej pridala pár rokov navyše. Michael pózoval s kamennou tvárou bez náznaku úsmevu. Obom hercom nechýbali svadobné obrúčky, no za ruky sa nedržali.

Obletovaný párik si síce v uplynulých týždňoch viackrát vyrazil na spoločnú večeru, no podľa najbližších priateľov išlo o čistú kamufláž. „Michael sa snažil zachrániť ich manželstvo zo všetkých síl, ale už sa vzdáva. Hovorí priateľom, že sa znova cíti ako slobodný muž,“ prezradil zdroj z blízkeho okolia dvojice časopisu National Enquirer. Zdá sa, že idylický vzťah hollywoodskych hrdličiek je tak definitívne v troskách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu