Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Škandál v známej rodine: Stodolárové bankovky používajú ako toaleťák!

Scott Disick sa na webe nemiestne vystatoval svojím luxusom, peniazmi a majetkom. Zobraziť galériu (7)
Scott Disick sa na webe nemiestne vystatoval svojím luxusom, peniazmi a majetkom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Obrovské pobúrenie! Takú reakciu vyvolali provokatívne zábery, ktoré uplynulý víkend zverejnil člen rodiny Kardashian s vlastnou reality šou. Scott Disick (30) sa totiž ľahko zarobenými peniazmi pochválil naozaj nevkusným spôsobom. Doma ich má očividne toľko, že mu môžu poslúžiť aj ako toaletný papier.

Žije si na vysokej nohe! Hoci Scott Disick nepatrí k ústredným tváram programu Keeping Up with the Kardashians, vďaka manželstvu s najstaršou dcérou Kourtney si užíva všetok luxus, ktorý sa so životom v prominentnej rodine spája. Jeho okázalé vystupovanie na sociálnych sieťach však už prekročilo hranice tolerancie aj u samotných fanúšikov. V súvislosti s najnovšími fotkami peňazí a bohatstva vyjadrili razantný nesúhlas.

O tom, že Scott má o sebe naozaj vysokú mienku, svedčí aj jeho užívateľské meno v sieti Instagram, ktoré znie Lord Disick. A ako pre pravého lorda vyzerajú aj doplnky a mužské „hračky”, ktorými sa zvykne okato vystatovať. Pravidelne pridáva fotky hriešne drahých hodiniek vykladaných diamantmi či luxusných štvorkolesových tátošov. Najnovšie sa však podelil aj o hŕby bankoviek, ktoré napchal do kabeliek a dokonca zavesil ku záchodovej mise na držiak. Ten za bežných okolností síce slúži na toaletný papier, no v rezidencii Kardashianových sa zrejme povaľuje toľko 100-dolárových bankoviek, že si s nimi môžu vytierať zadky.

Aj keď Scott zrejme rátal s obdivnými komentármi, väčšina internetových užívateľov nešetrila kritikou. „Mal by si ich dať niekomu, kto ich naozaj potrebuje ako deti v Afrike alebo deti umierajúce na rakovinu. Chcem len povedať, že sú ľudia, ktorí peniaze potrebujú viac ako len namiesto rolky toaletného papiera,” napísal otvorene jeden z nasledovníkov. Či si ale Disick vstúpi do svedomia, je naozaj otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu