Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známy spevák vystrašený na smrť: Jeho dievčatko obeťou promi sukničkára!

Lionel Richie má o svoju dcéru strach. Zobraziť galériu (9)
Lionel Richie má o svoju dcéru strach. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Priznal obavy! Viaceré bulvárne médiá sa v týchto dňoch zaoberajú novou mileneckou dvojicou, ktorú tvorí modelka Sofia Richie (19) a o 15-rokov starší Scott Disick (34). Expartner Kourtney Kardashian (38) nemá najlepšiu povesť, a tak nečudo, že otec mladej krásky - slávny spevák Lionel Richie (68) z toho nie je vôbec nadšený.

Závislý od sexu a nenapraviteľný sukničkár! Takéto slová sa používajú v súvislosti so Scottom Disickom, ktorý má s Kourtney Kardashian tri detí. Od zodpovedného tatka však má ďaleko. Bližšie sú mu bujaré žúry a spoločnosť nežného pohlavia. Keď si v máji tohto roka prenajal vilu v Cannes, ženy sa u neho striedali ako na bežiacom páse. 

Záletník si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu v Mexiku, kde ho paparazzi nafotili v spoločnosti modelky Sofie Richie. Niet pochýb, že keď zábery zbadal jej slávny otec, tak určite nebol nadšený. „Že či som v šoku? Nebláznite! Som predsa jej otec. Som vystrašený na smrť,” vyjadril sa pre Us Weekly Lionel.  

Sofie si však z názoru svojho otca ťažkú hlavu nerobí. Podľa reakcií okolia je do Scotta bláznivo zamilovaná a ide na ňom oči nechať. Ktovie, ako dlho tento "vzťah" vydrží. 

Sofia Richie má 19 rokov, no stále vyzerá ako dievčatko.
Zobraziť galériu (9)
Sofia Richie má 19 rokov, no stále vyzerá ako dievčatko.  (Zdroj: Instagram)

Sofia Richie sa fotkou s aktuálnym milencom Scottom Disickom pochválila na instagrame. Reakcie verejnosti sú rôzne.
Zobraziť galériu (9)
Sofia Richie sa fotkou s aktuálnym milencom Scottom Disickom pochválila na instagrame. Reakcie verejnosti sú rôzne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Scott DisickLionel RichieSofia Richie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu