Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vrchol trápnosti televíznej hviezdy: 40-tka na krku, rozumu nikde!

Kourtney Kardashian zverejňuje na sociálnych sieťach aj takéto zábery. Zobraziť galériu (10)
Kourtney Kardashian zverejňuje na sociálnych sieťach aj takéto zábery.

LAS VEGAS – Nevie inak zaujať?! Kourtney Kardashian (36) je jednou zo známych televíznych sestier, ktorých náplňou práce sú škandály a pretŕčanie sa v Evinom rúchu. Počas uplynulého víkendu oslavovala tmavovláska narodeniny, čo potvrdzujú aj jej najnovšie príspevky na sociálnej sieti instagram. Niektoré z fotiek sú však tak trápne, že normálnemu človeku až zostáva rozum stáť.

Kourtney Kardashian sa v decembri stala trojnásobnou mamičkou, no popri rodičovských povinnostiach nezanedbáva ani zábavu a svojich fanúšikov. Pred pár dňami totiž v meste hriechu oslavovala svoje narodeniny, čo samozrejme aj patrične zdokumentovala. Na instagrame sa pochválila napríklad tortou, krásnymi kyticami, ale aj pomerne zvláštnym záberom.

Tmavovláska, ktorá má vekom bližšie už k štyridsiatke než tridsiatke, sa totiž dala vyfotiť s odsávačkou materského mlieka. Daná momentka vyznieva trápnejšie o to viac, že ju Kourtney nemá pripevnenú na holých prsiach, ale na šatách. Lascívny dojem zaručili kožené nohavice a odhalené brucho.

V prípade tejto tmavovlásky však nejde o prvú nie celkom zvyčajnú záležitosti. Ešte pred pôrodom najmladšej ratolesti totiž nafotila erotické fotky, ktorými značne pobúrila verejnosť. Svoje druhé bábätko priviedla na svet za asistencie vlastných rúk a televíznych kamier. 


Pozrite si tiež: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu