Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vyžitá Pamela Anderson po plastikách: Mení sa na mačaciu príšeru!

Vyžitá Pamela Anderson po plastikách nadobúda nevábne kontúry mačacej ženy, akou je Jocelyn Wildenstein. Zobraziť galériu (8)
Vyžitá Pamela Anderson po plastikách nadobúda nevábne kontúry mačacej ženy, akou je Jocelyn Wildenstein. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Sexbomba je definitívne fuč! Aj keď sa Pamela Anderson (46) stále pýši bezchybnou figúrou, jej tvár už dlhé mesiace odráža búrlivú minulosť. Známa blondínka katastrofálny stav svojej pleti síce začala riešiť na klinikách plastickej chirurgie, no príliš si tým nepomohla. Jej kontúry sa totiž začínajú podobať na príšeru Jocelyn Wildenstein (73).

Ide to s ňou dole vodou! Odkedy sa Pamela Anderson zviditeľnila v červených plavkách ako záchranárka kultového seriálu Pobrežná hliadka, na svojej postavičke neustále tvrdo pracuje a udržiava ju vo forme. To sa však nedá povedať o jej tvári, ktorá zostarla a povädla na nepoznanie. Zachrániť ju už nedokážu ani náročné zákroky na klinikách krásy. Pozrite, ako odstrašujúco herečka a modelka cez víkend vyzerala na nákupoch s milencom.

Strhaná a opuchnutá tvár, napumpované pery, oči úzke ako štrbinky. Takéto rysy nadobúda vizáž jednej z najúspešnejších playmate vo svete šoubiznisu, ktorá sa len zďaleka približuje k prahu päťdesiatky. Ak to však s jej zákrokmi pôjde takto ďalej, Pamela sa v sedemdesiatke môže poľahky stať nástupkyňou Jocelyn Wildenstein. Tá totiž počas života podstúpila stovky plastických operácií za milióny dolárov a verejnosť ju pozná pod prezývkou mačacia žena.

Zaujímavosťou je, že Pamela napriek čoraz menej vábnemu zovňajšku stále dokáže inšpirovať mnohé dievčatá. Príkladom môže byť len 28-ročná modelka Carolyn, ktorá na chirurgické zväčšenie poprsia a falošné opálenie minula už viac než 20 tisíc eur. „Ktorákoľvek žena môže mať veľké prsia a blond vlasy, ale Pamela púta každého pozornosť už desaťročia. Je to viac než len o výzore – ona má charizmu a priťahuje ľudí,“ nešetrila chválou preplastikovaná dvojníčka v rozhovore pre Daily Star. Ako sa teda zdá, Pamelin imidž z čias najväčšej popularity je nezničiteľný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu