Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

"Mačacia žena" má problém: To je horšie ako zohyzdená tvár - Pobodala svojho muža!

Jocelyn Wildenstein a jej partner Lloyd Klein sa pohádali tak, že skončili na súde. Zobraziť galériu (2)
Jocelyn Wildenstein a jej partner Lloyd Klein sa pohádali tak, že skončili na súde. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Jocelyn Wildenstein (76) je čitateľom bulváru známa pod prezývkou "Mačacia žena". Pracháčka, pôvodom zo Švajčiarska, podstúpila množstvo plastických operácií a v médiách sa pravidelne objavujú fotky jej hrôzostrašnej tváre. V týchto dňoch má však zámožná blondínka oveľa horšie problémy, než to, že nevyzerá ako človek. Svojho partnera, módneho návrhára Lloyda Kleina (49), totiž v utorok takmer pripravila o život.

Skončili na súde! Hoci to kedysi pôsobilo dojmom, že Jocelyn Wildenstein a Lloyda Kleina spája okrem vášne pre plastické operácie aj láska, dnes tomu tak nie je. Vzťah čudesne vyzerajúcej dvojice je po trinástich rokoch na svojom konci. Módny návrhár svoju mačičku dokonca prirovnal k tikajúcej bombe. „Môže kedkoľvek a kdekoľvek vybuchnúť. Bez akéhokoľvek dôvodu,” vyjadril sa pre médiá zdroj z okolia dvojice. 

Jedna taká situácia nastala aj v utorok večer, Jocelyn nahnevalo, že jej zajačik trávi na sociálnych sieťach veľa času. „Vrieskala na neho, aby dal ten počítač preč. Chrstla po ňom horúci vosk zo sviečky, čo ho dosť vystrašilo. Snažil sa ju upokojiť, no ona bola stále viac a viac vytočená a kričala, že ho zabije. Ostrými nechtami ho poškriabala po tvári a dokonca siahla po nožniciach a dvakrát ho bodla do hrudníka,” opísal zdroj celú situáciu. 

Lloydovi sa podarilo rozzúrenú "cicu" zatvoriť na záchod, kde ju držal do príchodu polície. Na svoju partnerku podal hneď trestné oznámenie. Ako uvádza DailyMail módny návrhár ušiel z ich hniezdočka, keďže mali Jocelyn prepustiť na slobodu.  

Jocelyn Wildenstein má tvár znetvorenú plastikami.
Zobraziť galériu (2)
Jocelyn Wildenstein má tvár znetvorenú plastikami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jocelyn WildensteinMačacia ženaLloyd Klein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu