Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šok: Vystrihaná Pamela Anderson išla donaha - ukázala úplne všetko!

Pamela Anderson sa vo veku 46 rokov vyzliekla pred objektívom donaha a odhalila aj najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (13)
Pamela Anderson sa vo veku 46 rokov vyzliekla pred objektívom donaha a odhalila aj najintímnejšie partie. (Zdroj: Purple)

LOS ANGELES - Odvaha jej ešte stále nechýba! Čím viac ju médiá odpisujú do starého železa, tým viac sa Pamela Anderson (46) snaží ukázať svetu, že posledné slovo zďaleka nepovedala. Aj keď imidž sexbomby s jej vystrihanými vlasmi poriadne vybledol, čerstvé zábery doslova vyrážajú dych. Blondínka hrdo vystavila silikóny aj vyholený rozkrok.

Tak toto od nej čakal naozaj málokto! Hoci Pamela Anderson svoje ukážkové krivky a prsia vylepšené plastickými chirurgami dlhé roky prepožičiavala najrôznejším pánskym magazínom, po prekročení prahu štyridsiatky z nej všetka iskra akoby začala vyhasínať. K povädnutému imidžu nedávno výrazne prispel fakt, že plavovláska si nechala ostrihať svoje dlhé lokne. Aj s krátkymi vlasmi však pred objektívom ešte stále dokáže hotové zázraky. Pre najnovšie číslo magazínu Purple sa vyzliekla donaha a bez váhania odhalila aj najintímnejšie partie.

Pamela svoje stále pružné a štíhle telo nechala zvečniť na čiernobielych fotografiách. Tie síce prešli úpravami v grafickom programe, no vyretušovaný výsledok rozhodne poteší nielen skalných fanúšikov, ale aj všetkých obdivovateľov ženského sexepílu. Štyridsiatnička sa totiž vrátila do čias, kedy ako playmate pri fotení nepotrebovala spodnú bielizeň a stala sa stelesnením erotických fantázií mnohých dospievajúcich mužov.

Niet najmenších pochýb, že Pamelinmu novopečenému manželovi Rickovi Salmonovi je v posteli naozaj čo závidieť. A aby bola rodinná idylka dokonalá, zelenú čerstvému zväzku dali aj herečkini synovia Dylan a Brandon. „Rick bol odjakživa prítomný v ich živote, pretože sa kamarátil s Pam. Ona je teraz šťastná, ak má chlapcov doma počas prázdnin, pretože im to umožňuje tráviť viac času s Rickom,“ nechal sa počuť zdroj z okolia prominentného páru. Salomonovi hrá do kariet tiež fakt, že biologický otec Tommy Lee sa o svoje ratolesti príliš nezaujíma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu