Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajomstvo megazadku Kim Kardashian odhalené: Pre toto je taký veľký!

Kim Kardashian tvrdila, že jej obrovské pozadie je prirodzené, no skutočnosť treba hľadať pod rukami plastického chirurga. Zobraziť galériu (16)
Kim Kardashian tvrdila, že jej obrovské pozadie je prirodzené, no skutočnosť treba hľadať pod rukami plastického chirurga. (Zdroj: profimedia.sk, isifa)

LOS ANGELES – Záhada vyriešená? Odkedy sa Kim Kardashian (32) ocitla v hľadáčiku bulvárnych fotografov, neustále svojich fanúšikov udivuje výrazne objemným pozadím. A hoci mnohí neprajníci ju doteraz podozrievali zo silikónových implantátov, pravda sa ukrýva celkom inde. Bez operácie to rozhodne nešlo.

Tajomstvo prezradené! Nad zadkom vo veľkosti XXL, aký nosí americká celebrita Kim Kardashian, sa vynárajú otázniky už niekoľko rokov. Na prvý pohľad totiž táto ženská partia pôsobí výrazne disproporčne. Značný rozruch tmavovláska vyvolala v roku 2011, keď prostredníctvom vlastnej reality šou zverejnila röntgenový snímok. Ten mal dokazovať, že jej zadok je úplne prirodzený a nijaké implantáty sa v ňom nenachádzajú, čo pred kamerami potvrdil aj lekár. Podľa najnovších zistení sa však na Kiminom pozadí predsa len podpísali ruky chirurga.

S prekvapujúcim odhalením vyrukoval nový magazín The Making of Kim Kardashian, ktorý majú pod taktovkou editori zo známejšieho časopisu Life & Style. Podľa ich zdroja išlo o invazívny zákrok a dokonalú kamufláž v podobe presunu tukových zásob: „Kim podstúpila liposukciu nôh a lekár jej premiestnil odsatý tuk do zadku. Preto sa nič podozrivé na röntgene nezobrazilo.“

Mnohí Američania považujú obdarenú Arménku za stelesnenie prirodzenej krásy. Kim im však o svojom vzhľade neváha klamať prostredníctvom obrazoviek priamo do očí. „Vôbec nie som proti plastickým operáciám. Ja som skúšala Botox, to je jediná vec, ktorú som si nechala urobiť,“ dušovala sa vo viacerých rozhovoroch. Bez zásahov na skrášľovacích klinikách by si však mamička malej North možno v Hollywoode ani neškrtla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu