Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kim Kardashian vytasila zadok po pôrode: Páni, to je ale obrí kufor!

Kim Kardashian má po pôrode zadok väčší než kedykoľvek predtým. Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian má po pôrode zadok väčší než kedykoľvek predtým. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pomaličky chudne, ale megazadok jej zostáva! Aj keď zhadzovanie kíl u Kim Kardashian (32) neprebieha tak rýchlo, ako si to po pôrode dcérky predstavovala, už sa odvážila na priliehavejší outfit. Ten však odhalil obrovský zadok, ktorý svojimi rozmermi vyráža dych. Hviezda totiž so sebou vláči poriadny „lodný“ kufor.

Stráca motiváciu? Hoci sa od Kim Kardashian očakávalo, že už po pár týždňoch predvedie postavičku ako lusk, ona sa radšej zatvárala v súkromí. Len čo priviedla ratolesť North West na svet, trpezlivo vyčkávala na miliónovú ponuku od niektorého z výrobcov prípravkov na chudnutie. V tomto smere sa však prerátala a rozprávková dohoda jej do lona nepadla. Zhadzovanie tehotenských kíl tak skúša po svojom, no zatiaľ sa jej príliš nedarí. Dôkazom môžu byť nohavice, ktoré jej figúre tento týždeň príliš nelichotili.

Kráska s arménskymi koreňmi je takpovediac profesionálnou celebritou, ktorej jedinou úlohou je pretŕčať sa pred televíznym štábom. Nakrúcanie jej reality šou pokračovalo aj pred pár dňami, kedy si podľa scenára vyrazila na obed so sestrou Kourtney, jej manželom Scottom a kamarátkou menom Blac Chyna. Súboj veľkých zadkov však tentoraz jednoznačne vyhrala práve Kim. Dopomohol jej k tomu olivový outfit, ktorý ešte zvýraznil jej pozadie XXL.

Spočiatku sa síce zdalo, že rapper Kanye West sa na vzťah s tmavovláskou nechal presvedčiť kvôli popularite, no po pôrode ich spoločnej dcérky sa zdá, že z tohto zväzku vonkoncom nechce vycúvať. V médiách totiž na adresu Kim skladá čoraz väčšie poklony. „Bola v dosť zabezpečenej situácii a mohla ma milovať bez toho, aby si odo mňa pýtala peniaze. To sa mi hľadalo naozaj ťažko. Ona mi dala všetko. Dala mi rodinu a dala mi systém podpory,“ rozplýval sa čokoládový umelec v nedávnom interview. Zdá sa teda, že dvojica vďaka peniazom prekoná naozaj akýkoľvek problém.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu