Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kim Kardashian stále kypí zo šiat: Ale pozrite na tie bujné prsia!

Kim Kardashian po pôrode namiesto štíhlych kriviek vytasila kypré vnady v hlbokom výstrihu. Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian po pôrode namiesto štíhlych kriviek vytasila kypré vnady v hlbokom výstrihu.

PARÍŽ – Tomu sa povie úctyhodná nádielka! Hoci Kim Kardashian (32) nikdy nepatrila k superštíhlym kráskam, po pôrode sa jej krivky ešte viac zaoblili. Zatiaľ sa so zhadzovaním kíl veľmi neponáhľa, čo lahodí očiam najmä jej milenca. Aj preňho sú totiž kypré vnady televíznej hviezdy hotovým magnetom. Vyprsená Kim vyvolala rozruch poriadne odvážnym výstrihom.

Nevypadnú? Nie je nijakým tajomstvom, že Kim Kardashian trpí posadnutosťou vlastným zovňajškom a figúra vo forme je pre ňu prioritou číslo jeden. No odkedy priviedla na svet dcérku North West, boj s nadbytočnými kilogramami zatiaľ zvádza neúspešne. Keďže nemôže zaujať v priliehavých minišatách, rozhodla sa použiť ženské zbrane silného kalibru. Na Týždni módy v Paríži pretŕčala bujné vnady ako na striebornom podnose.

Kim si včera večer vyrazila medzi parížsku smotánku v rafinovanej čiernej róbe, vďaka ktorej neustále priťahovala objektívy paparazzov. Riskantný model pochádzal z dielne módneho dizajnéra menom Riccardo Tisci. Ten sa držal v tesnom závese za vyprsenou hviezdou a neskôr si s ňou ochotne zapózoval. Plavovláska totiž jeho outfit ani nemohla uviesť lepšie – zo štedrého výstrihu sa jej dralo poprsie XXL.

Aj keď by si rapper Kanye West mohol vyberať medzi modelkami, svoju polovičku do chudnutia po pôrode nehrnie. „Kanye ubezpečuje Kim, že vyzerá fantasticky. Ona sa však stále necíti dosť sebavedomo, nosí voľnejšie oblečenie a prefarbila si hnedé vlasy na odtieň zlatej, aby odlákala pozornosť od svojho tela,“ prezradil zdroj z okolia čerstvej mamičky portálu Radar Online. Kim už síce stihla schudnúť takmer dve desiatky kilogramov, no celý proces neprebieha tak rýchlo, ako by si želala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu