Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Táto že má hviezdnu formu? Jej vycivené a zošúverené nohy sú na odpis!

Päťdesiatnička Melanie Griffith po boku manžela Antonia Banderasa predviedla odstrašujúce nohy. Zobraziť galériu (8)
Päťdesiatnička Melanie Griffith po boku manžela Antonia Banderasa predviedla odstrašujúce nohy. (Zdroj: profimedia.sk)

MARBELLA – Divoká minulosť si vybrala krutú daň! Aj keď má Melanie Griffith (56) do šesťdesiatky ešte pomerne ďaleko, jej telo dostalo za roky žúrovania a závislostí poriadne zabrať. Keď sa blondínka nahodí do mini, veľa mužov by sa jej nohami už neobzrelo. Vyzerajú totiž, akoby patrili starene v dôchodcovskom veku.

Tá ale dopadla! Hoci Melanie Griffith ešte stále patrí medzi neodmysliteľné súčasti šoubiznisu za veľkou mlákou, krátke šaty by si už zrejme mala odpustiť. Nie pre pribúdajúce roky, ale otrasný vzhľad svojich vycivených nôh. Tie má totiž také tenké, akoby jej kosti obaľovala len zošúverená koža. Pozrite si jej nedávne zábery ako dôkaz.

Plavovláska síce kedysi stelesňovala hotový magnet pre mužské zraky, no na tieto časy môže už iba spomínať. Potvrdila to na španielskej dovolenke, kde oslávila svoje 56. narodeniny. Trpezlivý manžel Antonio Banderas ju pri tejto príležitosti zobral do klenotníctva, aby jej doprial zlatý prsteň ako darček. Viac než nový klenot však paparazzov zaujali herečkine nevábne nohy v čiernych minišatách, ktoré kopírovali jej pochudnuté krivky.

O tom, že Melanie očiam fanúšikov veľmi nelahodí, sa presviedča pomerne často aj prostredníctvom sociálnych sietí. „Väčšina ľudí mi hovorí, že vyzerám otrasne. Dostávam správy, ktoré sú naozaj hnusné,“ posťažovala sa v dávnejšom interview. Hollywoodska ikona si však z komentárov ťažkú hlavu nerobí. „Neviem, či vyzerám skvele, ale veľa cvičím. Mám trénera, s ktorým si dávam do tela štyrikrát do týždňa a praktizujem aj sexi jogu,“ pochválila sa na margo starostlivosti o svoje telo. Paradoxne, výsledky sa zatiaľ akosi nedostavujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu