Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ostrieľaný pár vyvetral 16-ročnú dcéru: Oslnila prirodzenou krásou!

Manželia Antonio Banderas a Melanie Griffith s dcérou Stellou Zobraziť galériu (11)
Manželia Antonio Banderas a Melanie Griffith s dcérou Stellou (Zdroj: profimedia.sk)

MARBELLA – Vyrastá z nej očarujúca mladá dáma! Antonio Banderas (51) a Melanie Griffith (54) si počas 16-ročného súžitia prešli mnohými zaťažkávajúcimi skúškami. Z ich manželstva vzišla síce len jediná ratolesť, no obdivuhodná genetická výbava jej nechýba. Dospievajúca dcéra Stella del Carmen spĺňa všetky kritériá ozdoby červeného koberca.

Prirodzenosť sa vyplatila! Hoci si väčšina tínedžerských hviezdičiek razí cestu prehnane vyspelým imidžom, možno medzi nimi nájsť aj svetlé výnimky. Jednou z nich je Stella del Carmen Banderas Griffith, ktorá budúci mesiac oslávi ešte len sladké 17. narodeniny. Včera sa však blysla po boku prominentných rodičov, pričom celkový styling dokonale prispôsobila svojmu veku.

Banderasovci trávili sobotu na benefičnom podujatí v meste Marbella na juhu Španielska. Zladení do čiernej farby už na prvý pohľad pôsobili ako idylická rodinka. Mohla za to predovšetkým 16-ročná plavovláska, ktorá po vzore matky Melanie zvolila decentnú dlhú róbu s primeraným výstrihom. Namiesto výrazného líčenia si navyše vystačila len s ľahkým mejkapom. Nechala tak vyniknúť svojim naturálnym črtám tváre, ktoré jej raz možno budú zarábať milióny. Niet divu, že jej vlastný otec galantne pobozkal ruku ako pravej dáme.

Manželia Antonio Banderas a
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica päťdesiatnikov pred časom čelila podozreniam, že sa ich zväzok ocitol v troskách. Stalo sa tak po tom, čo sa Melanie objavovala pri rôznych príležitostiach bez svadobnej obrúčky. V rovnakom čase si Antonio vyhadzoval z kopýtka s neznámou blondínkou v mexickom nočnom bare. Zdá sa ale, že ak sa aj nejaká kríza v ich vzťahu oodohrala, už stihla dávno prehrmieť. Trojica si totiž spoločne strávené chvíle počas včerajšieho dňa naozaj užívala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu