Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvodca Antonio Banderas v ukážkovej forme: Ale takýto prales ste ešte nevideli!

Antonio Banderas ukázal v plavkách fit telo, ale hustý a dlhý porast pod pazuchami. Zobraziť galériu (14)
Antonio Banderas ukázal v plavkách fit telo, ale hustý a dlhý porast pod pazuchami. (Zdroj: Twitter)

BAHAMY – Príroda na ňom v ochlpení rozhodne nešetrila! Hoci Antonio Banderas (53) už dávnejšie prekročil prah okrúhlej päťdesiatky, v Hollywoode si naďalej udržiava status nestarnúceho sexsymbolu. Do veľkej miery za do vďačí stále štíhlej figúre, ktorú neváhal ukázať v plavkách na webe. Jeho víťazné gesto však odhalilo nemalý bonus. Herec je pod pazuchami značne zarastený.

Chcelo by to jarný zostrih! Aj keď sa vyholené podpazušie u mužov ešte donedávna spájalo predovšetkým s metrosexuálmi, dnes ide o pomerne bežnú záležitosť týkajúcu sa dennej hygieny. Španielsky Casanova však na tieto trendy zvysoka kašle. Počas práve prebiehajúcej dovolenky na horúcich a slnečných Bahamách spontánne zdvihol ruky – a nechal si odfotiť poriadne hustý prales v podpazuší.

„Antonio!!!!“ týmto výstižným slovom Melanie Griffith okomentovala záber, o ktorý sa podelila prostredníctvom Twitteru. Niet sa čudovať, že na manžela v plavkách je pyšná – na jeho figúre by ste nenašli žiadne prebytočné kilogramy. To, čo však na hercovom tele bolo tak trochu navyše, sú jednoznačne jeho dlhé a husté chlpy v podpazušných jamkách. Napriek tejto chybičke krásy si Banderas so svojou polovičkou doprial ozajstný luxus v podobe vírivky priamo v prednej časti jachty. Melanie takýto výhľad celkom pochopiteľne označila za samotné nebo.

Napriek tomu, že hollywoodska dvojica zápasila v manželstve s mnohými problémami, už 18 rokov žije v pomerne harmonickom zväzku. A aký je Banderasov návod? Údajne sa do svojej lásky zamiloval až po uši už nespočetnekrát za sebou. „Nie som schopný to spočítať, ale bolo to naozaj veľakrát. Sú dni, keď sa do nej zaľúbim zas a znova pre všetky tie veci, ktoré robí. Napríklad máme fotky, na ktorých sa naozaj rehoceme,“ nešetril Antonio nadšením v dávnejšom rozhovore. Ostáva len dúfať, že im táto idylka naozaj vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu