Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z detskej hviezdy V siedmom nebi je sexi kosť: Aha, ako dráždi polonahá!

Mackenzie Rosman zvádza polonahá v pánskom magazíne. Zobraziť galériu (6)
Mackenzie Rosman zvádza polonahá v pánskom magazíne. (Zdroj: Maxim)

LOS ANGELES – Už dávno nie je kučeravým neviniatkom! Hoci Mackenzie Rosman (23) v úspešnom rodinnom seriáli V siedmom nebi stvárňovala roztomilé dievčatko, tieto časy sú pre ňu dávno minulosťou. Už totiž prekročila prah dvadsiatky a neváha sa vyzliecť pre pánsky magazín. S prirodzeným sexepílom provokuje v spodnej bielizni.

Uvoľnená a neuveriteľne sexi! Aj keď od začiatku nakrúcania seriálu V siedmom nebi ubehlo už dlhých 17 rokov, kedysi malej Mackenzie Rosman z týchto čias predsa len niečo ostalo. Sú to anjelsky nevinné črty tváre a drobná postava, ktorá však vonkoncom nepôsobí vychudnuto. Brunetka má figúru typu „krv a mlieko“, ktorú bez zábran odhalila v čerstvom vydaní magazínu Maxim. Pozrite si jej sporo odeté krivky v celej kráse.

Mackenzie zi zapózovala len v ružových súpravičkách a sexepílom naozaj nešetrila. Nielen mužskí obdivovatelia zrejme uznajú, že čipka 23-ročnej herečke mimoriadne pristane. Nechala v nej totiž vyniknúť svoj guľatý zadoček, ploché bruško a nezabudla vyčariť zvodný úsmev.

O odvážne fotky sa samotný magazín ochotne podelil prostredníctvom Twitteru, na ktorom napísal: „Musia byť Vianoce, pretože prinášame úplne nové fotenie s Mackenzie Rosman zo seriálu V siedmom nebi.“

O poriadne provokatívne fotografie sa svojho času postarala aj ďalšia hviezda rodinného programu Jessica Biel, ktorá sa na titulke časopisu Gear objavila polonahá. „Mala som vtedy zrejme len deväť rokov, ale pamätám si to, bola to veľká vec. Ten magazín bol na nakrúcaní zakázaný na príkaz Aarona Spellinga. Ja som ale aj tak trochu nakukla. Medzi ženami zo seriálu V siedmom nebi to bol dráždivý bulvár,“ zaspomínala si so smiechom Mackenzie. Dnes by sa nad takýmto „puritánstvom“ zrejme mnoho producentov iba pousmialo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu