Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Megaškandál: Pastorovi zo seriálu V siedmom nebi dievčatká chytali penis!

Stephen Collins Zobraziť galériu (5)
Stephen Collins (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Zdesenie a šok! Také pocity prežívala manželka herca Stephena Collinsa (67) po tom, čo sa priamo z jeho úst dozvedela krutú pravdu. Obľúbený pastor z populárneho rodinného seriálu sa podľa vlastnej výpovede nechal obchytkávať na intímnych partiách maloletými dievčatami. Jeho slová zachytila nahrávka u terapeuta v poradni a zrejme bude zohrávať kľúčovú úlohu pri spustenom vyšetrovaní.

Dobehla ho hriešna minulosť! Hoci má Stephen Collins na konte množstvo úspešných televíznych aj celovečerných filmov, divákom najviac prirástol k srdcu ako láskavý pastor Eric Camden v rodinnom formáte V siedmom nebi. Od skončenia nakrúcania uplynulo už sedem rokov, no herec sa svojim skalným fanúšikom pripomenul v tom najhoršom možnom svetle. Momentálne si prechádza dramatickým rozvodom s herečkou Faye Grant, ktorá odhalila jeho tienistú stránku. Na jednom zo sedení s terapeutom ho donútila vyjadriť sa k sexuálnym incidentom s maloletými spred niekoľkých rokov. A každé jedno slovo si tajne nahrala.

Faye o manželových excesoch dobre vedela, preto sa ho so slzami v očiach opýtala na dych berúce detaily. Stephen sa vo viere, že jeho výpoveď zostane prísne dôverná, nechal pritlačiť k múru a prehovoril. Vraj sa pred dievčatkami vo veku od desať rokov niekoľkokrát obnažoval a dokonca si od nich nechal obchytkávať svoje prirodzenie. „Bol tam istý kontakt s jej rukou. Položil som ju na svoj penis,“ znejú šokujúce slová z hercových úst na nahrávke, ktorú sa podarilo získať americkému serveru TMZ.

Zatiaľ čo v našich končinách by bolo takéto získavanie dôkazov zrejme nelegálne, za veľkou mlákou môže byť použitá nahrávka aj v prípade, ak podozrivý z násilných trestných činov o vyhotovení záznamu netuší. U Collinsa sa pritom už dlhšie pošuškávalo o sexuálnom zneužívaní mladistvých spadajúcich pod vekovú hranicu štrnástich rokov. Celú záležitosť tak v súčasnosti prešetruje newyorská polícia. Od zdrojov z tohto prostredia už na verejnosť prenikla informácia, že dotknuté dievčatá by mali byť minimálne tri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu