Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna Lucy zo seriálu V siedmom nebi je šťastná ako nikdy: Už je jasné, prečo takto žiari!

Beverley Mitchell sa prostredníctvom Instagramu podelila o spoločnú fotku s manželom a dcérkou, na ktorej doslova prekypuje šťastím. Zobraziť galériu (5)
Beverley Mitchell sa prostredníctvom Instagramu podelila o spoločnú fotku s manželom a dcérkou, na ktorej doslova prekypuje šťastím. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – V siedmom nebi na vlastnej koži! Zatiaľ čo veľká rodina bola pre Beverley Mitchell (33) kedysi len súčasťou scenára, dnes si tento sen plní do bodky. Po tom, čo priviedla na svet prvú dcérku, je totiž opäť v radostnom očakávaní. Na sociálnej sieti tak zverejnila nielen fotku svojej nádhernej famílie, ale aj horúce novinky ohľadne druhého tehotenstva.

Už ani nemôže byť spokojnejšia! Hoci sa Beverley Mitchell kedysi pravidelne objavovala na televíznych obrazovkách, dnes si plnými dúškami vychutnáva predovšetkým mamičkovské povinnosti. Predstaviteľka citlivej Lucy Camden zo seriálu V siedmom nebi totiž v marci minulého roka priviedla na svet dievčatko, ktoré pomenovala Kenzie Lynne. Nedávno, presnejšie 4. septembra, sa s celým svetom podelila o správu, že pod srdcom nosí druhého potomka. A s ďalšími detailmi dlho neotáľala.

„Veľmi sa teším, že Kenzie bude mať malého brata! Áno, je to chlapec! Sme nadšení a tešíme sa na život plný dobrodružstiev!“ informovala Beverly s neskrývanou eufóriou prostredníctvom Instagramu. Jej slová plné radosti sprevádzali záber, na ktorom si so širokým úsmevom zapózovala po boku manžela Michaela Camerona a spomínanej dcérky.

Napriek tomu, že plavovláska sa práci pred kamerou už príliš nevenuje, fanúšikom zostáva nablízku aspoň prostredníctvom záberov zo súkromia. V podobne šťastnom duchu sa nesie každý jej príspevok, obzvlášť ten zo septembra. „Venované miestu, kde ma Michael požiadal o ruku a kde sme minulý rok vstúpili ako trojčlenná rodina. Nemôžem uveriť, že v roku 2015 už budeme štvorčlenná rodina,“ naznačila svoje druhé tehotenstvo. Zdá sa, že tak ako mnoho jej kolegýň z Hollywoodu, aj ona si rodinný život celkom zamilovala a do práce sa v najbližšej budúcnosti vrátiť nemieni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu