Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Neuveriteľná Kylie Minogue v plavkách: Sexica bez retuše a celulitídy!

Kylie Minogue sa aj vo veku 45 rokov pýši úchvatnou figúrou bez celulitídy či iných nedokonalostí. Zobraziť galériu (13)
Kylie Minogue sa aj vo veku 45 rokov pýši úchvatnou figúrou bez celulitídy či iných nedokonalostí. (Zdroj: Instagram)

PORTOFINO – Oklamala zub času? Aj na telách vychytených modeliek v mladom veku sa nie zriedkavo objaví celulitída či iné nedostatky. Všetky z nich by však bez mihnutia oka zatienila Kylie Minogue, ktorej figúra vo veku 45 rokov priam berie dych. Drobná hviezda sa pochválila dokonalými krivkami v plavkách a poodhalila výstavný zadok bez jedinej jamky.

Jej postavička nemá konkurenciu! Nie je nijakým tajomstvom, že Kylie Minogue si svoju útlu líniu prísne stráži, vďaka čomu pôsobí výrazne mladším dojmom. Stačí sa pozrieť na jej čerstvé zábery z dovolenky, ktorú trávi v malebnej rybárskej dedinke Portofino. V plavkách s leoparďou potlačou vyzerá ako sexi cica s telom tínedžerky. Niet sa preto čo čudovať, že sa o fotografie podelila prostredníctvom siete Instagram.

„Pripravená vyraziť... Do mora,“ týmito slovami austrálska diva okomentovala fotku, na ktorej nechala vyniknúť svoj zadoček. Aj v zrelom veku sa totiž pýši hladkou pokožkou bez pomarančovej kože. Tú by jej mohli závidieť o polovicu mladšie kolegyne, rovnako ako aj pružné telo a nevyčerpateľnú studnicu životného elánu. „Radosť z výskoku,“ napísala k ďalšiemu záberu, na ktorom štíhla ako laň skáče do vody.

Kylie si vychutnávala slnečnú pauzu v dámskej spoločnosti, ktorá sa mobilným telefónom postarala o spomínané fotografie. Plavovláska má teraz plné ruky práce s prípravou nového albumu, a preto na oddych využíva každú voľnú chvíľku. Budúci prírastok do jej diskografie ešte nemá názov, no mal by byť rovnako pikantný a nákazlivý ako tie predchádzajúce.  „Album bude vyžarovať iskru, trocha sexu, trocha bezstarostnosti a, samozrejme, radosť – to je to, v čo dúfam,“ prezradila Kylie v nedávnom rozhovore pre E! Online. Nechajme sa teda prekvapiť, či držiteľka viacerých hudobných ocenení poteší skalných fanúšikov aj tentoraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu