Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Drobučká sexica zvádza holým zadkom: Ups, ale veď ho má celý biely!

Kylie Minogue na provokatívnych záberoch pre magazín GQ predviedla celkom biely zadok vykúkajúci spod bikín. Zobraziť galériu (19)
Kylie Minogue na provokatívnych záberoch pre magazín GQ predviedla celkom biely zadok vykúkajúci spod bikín. (Zdroj: GQ)

SYDNEY – Zvádzať ešte rozhodne nezabudla! Hoci sa Kylie Minogue (46) pohybuje medzi hudobnou špičkou celé desaťročia, na šteklivé zábery v jej prípade nikdy nie je neskoro. Stačí sa pozrieť, akú pózu predviedla rovno na titulke pánskeho magazínu. Dokonalý, no neopálený zadoček sa na prvý pohľad javí ako prešľap. Čuduj sa svete, takto je to naschvál.

Zmysel pre humor v sebe nezaprie! Biele neopálené miesta sú nočnou morou každej celebrity a dokážu spackať aj ten najsexi záber. Svoje vie o tom určite aj Kylie Minogue, ktorej však maskéri k výraznému kontrastu na pokožke ešte pomohli. Útla speváčka totiž svoje hriešne krivky prepožičala čerstvému vydaniu talianskej verzie magazínu GQ. Inšpirácia na holý zadoček pod stiahnutými bikinami pochádza z úsmevného retro obrázka.

Napriek tomu, že plavovláska sa už myšacími krokmi blíži k prahu päťdesiatky, svoju figúru si udržiava v bezchybnej forme. Na obálke spomínaného časopisu sa teda uskromnila s bodkovanými bikinami a postavičku ako lusk odhalila v celej nádhere. Do spodného dielu sa jej však zahryzol štvornohý chlpáč, vďaka ktorému vykukol speváčkin pevne vyformovaný, no celkom biely zadoček. Presne ako dievčatku na kreslenej reklame z 50. rokov. Ani vtedy totiž tvorcovia nešetrili fantáziou a prípravky na dokonalé opálenie dokázali spropagovať naozaj kreatívnym spôsobom.

Sexi a mimoriadne roztomilá titulka očarila samotnú Kylie natoľko, že sa o ňu podelila prostredníctvom Instagramu. „Talianske GQ... Je čas leta!“ pripísala nadšenú reakciu do komentára. Hudobná hviezda pritom nie je jediná, ktorá sa na podobný remake nechala nahovoriť. V minulosti v podobnom štýle Carmen Electra ozdobila obálku Esquire a na recesiu sa podujal aj Jim Carey v spolupráci s periodikom Rolling Stone.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu