Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dračica J-Lo prestrelila: Outfit zarezaný v rozkroku a obnažené polky!

Jennifer Lopez pobúrila divákov, keď v priamom prenose poodhalila značnú časť najintímnejších partií. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Lopez pobúrila divákov, keď v priamom prenose poodhalila značnú časť najintímnejších partií. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pohoršovala v priamom prenose! Hoci šou Briti majú talent patrí k rodinným televíznym formátom, latino diva Jennifer Lopez (43) nič podobné neberie na vedomie. Ako špeciálny hudobný hosť odpálila svoj najnovší hit v poriadne vyzývavom štýle. Latexový kostým sa jej zarezával medzi najintímnejšie partie.

Pobúrila! Keď sa na javisku zjaví Jennifer Lopez, svojím provokatívnym vystúpením okamžite privedie publikum do varu. S jej včerajším číslom vysielaným naživo prostredníctvom stanice ITV však Briti spokojní neboli, práve naopak. Hudobná ikona sa objavila na vyhlásení semifinálových výsledkov talentovej šou, aby predstavila svoju čerstvú skladbu Live It Up. Jej príliš odvážny outfit sa však stal tŕňom v oku tisícok rodičov.

Dvojnásobná mama si to na pódium namierila v latexových body, sieťovaných pančuchách a čižmách do polovice stehien. Ramená jej síce pokrýval huňatý materiál, no svoje intímne partie pretŕčala ako na striebornom podnose. Zarezaný kostým jej spredu odhaľoval oblasť rozkroku a zozadu vychýrené polky. Vďaka takémuto imidžu ju mnohí diváci v internetových diskusiách otvorene nazvali prostitútkou.

Aj keď J-Lo na svoju adresu utŕžila štipľavú kritiku, našli sa aj takí, ktorí jej vyjadrili obdiv. Značným prekvapením sa stal príspevok porotkyne Amandy Holden v sieti Twitter: „J-Lo a jej zadok – chcela som sa doň zahryznúť. Bolo to úchvatné.“ S jej názorom pravdepodobne súhlasí väčšina speváčkiných obdivovateľov, no pravdou zostáva, že Jennifer svoj outfit mohla prispôsobiť detským divákom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu