Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

J-Lo vyrazila bez mejkapu: Prirodzene krásna a bez jedinej vrásky!

Jennifer Lopez vyrazila na nákupy s dcérou Emme bez toho, aby sa doma nalíčila. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Lopez vyrazila na nákupy s dcérou Emme bez toho, aby sa doma nalíčila. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Žiadne prehnané úpravy nepotrebuje! Aj keď sa v médiách v minulosti objavili veľmi nelichotivé snímky zachytávajúce Jennifer Lopez (44) bez mejkapu, tie najnovšie nie sú pre ňu nijakou katastrofou. Speváčka má totiž na nich bezchybnú pleť a pôsobí veľmi mladistvo. Prirodzenú krásu by jej mohla závidieť nejedna kolegyňa.

Svieža aj bez nánosov líčidiel! Hoci latino diva J-Lo nedá na svoj zovňajšok dopustiť, cez víkend predsa len dopriala pleti oddych. So svojou ratolesťou Emme sa totiž vybrala na nákupy a dlhé hodiny strávené pred zrkadlom jednoducho vynechala. Ľutovať však rozhodne nemusí, pretože paparazzi svojimi objektívmi nenašli na jej pleti jedinú chybičku.

Jennifer zamierila do obchodu s detským oblečením, kde sa jej mala dcérka cítila takpovediac ako v raji. Veselo preberala medzi šatami na vešiaku a s mamou si dokonca prezrela sortiment so zľavou 30%. Finančne zabezpečené umelkyňa síce nijaké zníženie ceny nepotrebuje, no z nákupov si nakoniec odniesla dve tašky. Výlet si pritom užívala v pohodlných bielych teplákoch a v tričku s trblietavou aplikáciou v tvare lebky.

Hudobná diva sa tentoraz zaobišla bez svojho výrazne mladšieho zajačika Caspera Smarta, na ktorého je poriadne nabrúsená. Práve on totiž nechtiac roztrúsil chýry, že Jennifer sa vracia do speváckej súťaže American Idol ako porotkyňa. „Jen od producentov Idolu zinkasovala hotové peklo. Chceli totiž urobiť väčšiu tlačovú konferenciu a nie, aby to vytáral jej milenec. Jennifer Casperovi za trest stiahla štvrtinu z desaťtisícového vreckového, ktoré mu dáva každý mesiac,“ nechal sa počuť zdroj z okolia prominentného páru. Je teda celkom jasné, kto v speváčkinej domácnosti drží kasu. Casper má šťastie jedine v tom, že podľa J-Lo je v posteli neprekonateľný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu