Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Top plastikové dvojčatá? Demi Moore a Cher pretŕčali voskové tváre!

Demi Moore a Cher po početných zákrokoch pripomínajú voskové figuríny z múzea. Zobraziť galériu (9)
Demi Moore a Cher po početných zákrokoch pripomínajú voskové figuríny z múzea. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Mohli by byť sestrami! Hoci herečku Demi Moore (50) a speváčku Cher (66) delí vekový rozdiel šestnástich rokov, jedna vedľa druhej toho majú spoločného viac než dosť. Minimálne plastických chirurgov, ktorí sa starajú o ich „údržbu“ tváre. Na rovnakom podujatí známe dámy predvádzali pleť bez vrások, no zamrznuté úsmevy.

Porazili prírodu? Aj keď Demi Moore a Cher majú dovedna až úctyhodných 116 rokov, vrásky na ich tvárach by ste museli hľadať s lupou v ruke. Milovníčky plastík a nestarnúceho imidžu sa uprostred týždňa stretli pod jednou strechou na filmovom galavečere v Mekke americkej kinematografie. Obidve síce momentálne majú od strieborného plátna na míle ďaleko, no pred paparazzmi pózovali ochotne. S nánosmi mejkapu boli na nerozoznanie od voskových figurín.

S nehybnou mimikou, no neporovnateľne zdravšie než pred mesiacmi, sa na červenom koberci zjavila hollywoodska ikona Demi. Tá zvolila širší čierny overal, ktorý lichotil jej superštíhlym krivkám. Priehľadný materiál vo vrchnej časti navyše pôsobil veľmi rafinovane. Po tmavých farbách siahla aj hudobná diva Cher, ktorej tvár akoby plynutie času už desaťročia doslova obchádzalo. Čierny nohavicový kostým však na nej vyzeral veľmi fádne až nudne.

Tmavovlásky si počas slávnostného večera prehodili viac ako len zopár zdvorilostných viet. Ktovie, či si náhodou nevymieňali skúsenosti z losangelských kliník krásy, ktoré obe pravidelne navštevujú. Zaujímavosťou pritom je, že Demi ešte v roku 2009 plastiky tvrdo odmietala. „Vôbec to nie je pravda, nikdy som žiaden zákrok nepodstúpila. Ale nikdy by som neodsudzovala tých, čo plastiky majú. Ak je to pre nich tá najlepšia vec, nevidím problém,“ bránila sa vtedy v médiách. Bolo by pozoruhodné zistiť, ako by jej tvár vyzerala, keby herečka naozaj starla s gráciou a bez chirurgických zákrokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu