Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V šľapajách matky už ako 20-tka? Sexi zadoček na to rozhodne má!

Frida Sofia Guzmán sa na pláži pochválila dokonalým zadočkom v miniatúrnom outfite. Zobraziť galériu (8)
Frida Sofia Guzmán sa na pláži pochválila dokonalým zadočkom v miniatúrnom outfite. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Bude rovnako divoká a nespútaná? Hoci meno speváčky Alejandry Guzmán (45) u nás nepatrí k zvučným pojmom, na domácej mexickej pôde je známe viac než dosť. A ako sa zdá, čochvíľa sa k výstredným hviezdičkám zaradí aj jej jediná dcéra Frida Sofia (20). Už teraz totiž vystrkuje na pláži priam dokonalé pozadie.

Hravá a neuveriteľne sexi! Frida Sofia Guzmán síce len nedávno prekročila vekovú hranicu dvadsiatich rokov, no patričná dávka exhibicionizmu jej nechýba. Temperamentná Mexičanka pred pár dňami laškovala na miamskej pláži a k svojmu dráždivému divadielku si prizvala aj nadšených paparazzov. Tí odišli s fotografickým úlovkom jej sporo odetých kriviek, na ktorých najviac vynikol obnažený zadoček.

Latinskoamerická sexica je jedináčik, ktorého vychovávala excentrická popová hviezda Alejandra Guzmán. Niet sa preto čo čudovať, že Frida Sofia vo svojej úspešnej mame vidí svoj veľký vzor a snaží sa kráčať v jej šľapajách. Viac než samotný spevácky talent ju však doteraz zviditeľnila chuť predvádzať svoje vyšportované telo v úsporných plážových kúskoch.

Napriek tomu, že Alejandra už vekovo patrí do kategórie zrelých dám, na pódiu nešetrí sexepílom a stále sa udržiava v top forme. Držiteľka viacerých prestížnych ocenení privádza do varu nielen fanúšikov, ale tiež fotografov svojimi divokými pózami. Ich neustála prítomnosť a mediálny záujem sa však údajne podpísal na traume v podobe straty ešte nenarodeného dieťaťa. Tmavovláska z potratu obvinila médiá a vyhlásila, že už žiadne ďalšie deti nechce.

Alejandra Guzmán
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu