Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Netreba jej väčšie plavky? Brucho má ako dosku, no poodhalila rozkrok!

Torrie Wilson v bikinách Zobraziť galériu (2)
Torrie Wilson v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Roky driny nezaprie! Vďaka hodinám stráveným v posilňovni a v zápasníckom ringu sa Torrie Wilson (37) aj krátko pred štyridsiatkou môže pochváliť skutočne úchvatným telom. Vyšportované krivky a oceľové svaly pritom neváha predvádzať v naozaj miniatúrnych kúskoch bikín. Tie posledné jej ledva prekryli intímne partie.

Má sa čím pochváliť! Hoci Torrie Wilson pôsobí už „len“ ako ozdoba športových podujatí a profesionálna trénerka, úspešná kariéra v oblasti wrestlingu na nej zanechala obdivuhodné stopy. Na práve prebiehajúcej dovolenke s milencom zaujala paparazzov bruškom Terminátora a vyrysovaným svalstvom na všetkých partiách. Spodný diel bikín sa jej však takmer zarezal do rozkroku.

Sexi blondínka si s bejzbalovým hráčom Alexom Rodriguezom (37) odskočila na vyhriatu Floridu, kde svoju fitnes postavu vystavila na obdiv v dvojdielnych plavkách. Zatiaľ čo silikóny sa jej ledva zmestili do vrchného dielu so strapcami, spodná časť outfitu po okrajoch odhaľovala to, čo malo zostať celkom skryté – jej vlastnú cudnosť. Športová hviezda síce na dôkladné opálenie nedá dopustiť, no možno by sa jej zišiel aspoň o číslo väčší model plážovej garderóby.

Napriek slušne rozbehnutej zápasníckej dráhe sa Torrie v roku 1998 prisťahovala do Mekky americkej kinematografie, aby skúsila šťastie ako herečka. Kvôli týmto ambíciám si dokonca najala agenta a podujala sa na lekcie herectva. Najviac však ohúrila tvorcov pánskych magazínov, ktorí jej dráždivé zábery neváhali umiestniť na titulnú stranu. Atraktívna zápasníčka ozdobila obálku časopisu Playboy či FHM a dokonca sa dvakrát umiestnila v rebríčku najžiadanejších žien sveta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu