Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vondráčková prehrala súd: Helena musela zacvakať 1,2 milióna!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (3)
Helena Vondráčková (Zdroj: SITA)

PRAHA - Speváčka Helena Vondráčková zaplatila 1,2 milióna Českých korún (zhruba 45 tisíc eur), ktoré od nej požadovala na základe rozhodnutia súdu bývalá návrhárka Dana Dobřichovská. Exekúciu na majetok speváčky preto zastavili. Uviedla to televízia Nova. Vondráčková ale podala dovolanie na Najvyšší súd.

Súdny spor Vondráčkovej s Dobřichovskou trvá už osem rokov. Podľa speváčky jej usporiadateľská firma, v ktorej údajne pracovala aj Dobřichovská, nezaplatila zhruba 450 000 CZK (cca 17 300 €) za sériu koncertov. Súd pôvodne nariadil Dobřichovskej, aby speváčke zaplatila. Najvyšší súd ale podľa televízie neskôr rozhodol, že Dobřichovská nebola za nevyplatenie odmien za koncerty zodpovedná, a Vondráčková musí peniaze vrátiť a zaplatiť aj súdne trovy.

Speváčka sa zaplateniu bránila, takže jej boli podľa televízie zadržané účty a začatá exekúcia na všetok nehnuteľný majetok. Nakoniec ale Vondráčková zaplatila, vďaka čomu sa exekúcii vyhla. Speváčka chce však peniaze späť, takže sa obrátila Najvyšší súd, uviedla Nova.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu