Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vojna u Vondráčkových: Žaloba za klamstvá namiesto zmierenia!

Lucie a Helena Vondráčkové si nevedia prísť na meno. Zobraziť galériu (8)
Lucie a Helena Vondráčkové si nevedia prísť na meno.

PRAHA - Spory nekončia! Helena Vondráčková (65) je „izolovaná” od zvyšku svojej rodiny už od svadby s Martinom Michalom (52). Jej brat Jiří (62) totiž svojho nového švagra považoval za podvodníka a sukničkára. Jeho slávna sestra pritom žije v tomto šťastnom manželstve už 10 rokov. Napriek tomu sa s ňou nebaví ani jej neter Lucie (33), ktorá je na strane svojho otca. Hoci Helena údajne stojí o zmierenie, najnovšie podáva na svojich príbuzných žalobu!

Každá stojí za „svojím chlapom”! To, že Helena a Lucie Vondráčkové sa nebavia, je známe už dlho. Jiří Vondráček, ktorý je bratom jednej a otcom druhej, totiž od začiatku brojil proti svojmu švagrovi Martinovi Michalovi. Aj napriek odhováraniu však žije speváčka už 10 rokov v šťastnom manželstve.

Ani nedávne okrúhle výročie svadby však na nevraživosti nič nezmenilo. „Lucka a jej brat David ku mne chodili na prázdniny, stretávali sme sa na Vianoce, na sviatky... Obe deti som strašne milovala. O to je to bolestnejšie,” povedala denníku Aha! Helena, ktorá vlastných potomkov nemá. 

Speváčka je z celej situácie nešťastná a dúfa, že rodinná súdržnosť sa opäť raz navráti. „Nikdy nehovor nikdy. Nechávam tomu voľný priebeh. Možno niekedy Lucka sama príde na to, že to bolo celé zle,” vyjadrila sa blondínka, ktorá túži po zmierení. 

Všetko ale komplikuje mužská časť famílie. Jiří nevynechá žiadnu príležitosť rypnúť si do Martina. A ten je zas známy svojou záľubou v súdnych sporoch. K jednému sa schyľuje aj teraz. „Podali sme totiž žalobu na Luckinho otca. Jeho neustále klamstvá nemôžeme nechať bez odozvy. Nebude o mne tvrdiť, že stojím za krachom Martina Dejdara a podobné hlúposti,” prezradil denníku Martin Michal. Ako tvrdí, jeho švagor nevyužil šancu ospravedlniť sa, preto pristupuje k tvrdšiemu kroku. „Doktor Cimický to nazval trefne. Ide o syndróm neúspešného brata,” dodal na adresu Jiřího Vondráčka.

Lucie sa k celej situácii odmieta vyjadriť. Je však jasné, že ak stála doteraz za svojím otcom, žaloba na jeho osobu ju môže len pobúriť. Snahy o zmierenie jej v tomto kontexte zrejme vyznejú smiešne. Je tak pravdepodobné, že rodina zostane rozhádaná navždy. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu