Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vondráčková sa topí v problémoch: Chcú jej zhabať všetok majetok!

Helena Vondráčková musí riešiť nepríjemnú situáciu - hrozí, že zostane bez strechy nad hlavou. Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková musí riešiť nepríjemnú situáciu - hrozí, že zostane bez strechy nad hlavou.

PRAHA - Príde o všetko? Helena Vondráčková (65) čelí nepríjemným problémom. Na takmer celý jej nehnuteľný majetok bola uvalená exekúcia. Na jej luxusnú vilu v Řitce je už dokonca príkaz k predaju. A to všetko len kvôli dlhu u módnej návrhárky. Speváčka sa ale bráni, nič platiť nemieni.

Helena Vondráčková sa musí poriadne obracať. Hrozí totiž, že príde o strechu nad hlavou. Podľa televízie Barrandov bola na speváčku uvalená exekúcia kvôli dlhu viac než 400 tisíc českých korún (okolo 15 500 eur) voči módnej návrhárke Dane Dobřichovskej.

Záznam o exekúcii svieti v katastri nehnuteľností pri jej vile v Řitce. No aj pri ďalších pozemkoch, ktoré vlastní. Vondráčková sa ale aj tak platiť nechystá. „Je to úplne neoprávnené a neodôvodnené. Podnikla som proti tomu patričné kroky,” povedala v televíznej reportáži.

Niečo podobné už zažila pred pár rokmi. Vtedy išlo o podnikateľské aktivity jej manžela Martina Michala, ktorý ručil istej firme pri nákupe lietadla. Hoci tento krok spravil ešte pred svadbou, aj tak Helene do vily nabehli exekútori. Nakoniec stihli spraviť len súpis majetku, súdne rozhodnutie bolo neskôr zrušené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu