Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vitálna 80-tka oklamala zub času: Celý život drina a drastické diéty!

Joan Collins Zobraziť galériu (4)
Joan Collins (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Nič nie je zadarmo! Hoci pre nestarnúcu krásu musia mať hollywoodske hviezdy isté genetické predpoklady, podľa Joan Collins však ide najmä o celoživotnú tortúru. Sama budúci mesiac oslávi 80. narodeniny a vyzerá o desaťročia mladšie. Za týmto výsledkom však stojí odriekanie a hodiny strávené v pote tváre.

Nikdy nekončiaci kolotoč chudnutia! Takúto trpkú príchuť má pre mnohé osobnosti zo sveta šoubiznisu ich zotrvanie vo svetlách reflektorov. O podobné skúsenosti sa podelila odborníčka na slovo vzatá, ktorá počas svojho pôsobenia v Hollywoode absolvovala nespočetné množstvo kastingov. Joan Collins čochvíľa oslávi okrúhlu osemdesiatku a sviežim zovňajškom by schovala do vrecka výrazne mladšie kolegyne. V otvorenej spovedi na uvedení svojej novej šou One Night With Joan však priznala, že svet kamier rozhodne nepripomína prechádzku ružovým sadom.

„Pridanou hodnotou dnešných dní, kedy už nehrám, je, že nemusím viac držať žiadnu diétu. Boky musia vždy vyzerať štíhlejšie, tvár užšie. Herečky sú počas svojej práce neustále na diéte. Bolo mi povedané, aby som na zhadzovanie kíl užívala metamfetamíny. Boli dokonca časy, kedy mi povedali, že už ani nedostanem ďalšiu prácu, pretože som príliš tučná,“ varovala britská veteránka pred úskaliami povolania, akým je práve herectvo. Odtŕhanie maškŕt od úst však nebolo zďaleka to jediné, čo musela obetovať.

Hneď ako ma uvideli na obraze, trvali na tom, že musím chudnúť a cvičiť každý deň,“ posťažovala sa na margo nekompromisných režisérov. „Boli to paradajky a cottage syr, šalát a cottage syr... Alebo cottage syr a cottage syr,“ prezradila svoj jednostranný jedálny lístok s minimom sacharidov. „Vážila som 57 kilogramov, no prikázali mi ihneď zhodiť tri a pol kila. Podvádzala som – doktor mi dal malé zelené tabletky na chudnutie, ktoré fungovali,“ vylíčila praktiky mnohých známych tvárí. A ako sa podľa nej cítia herecké hviezdy v seniorskom veku? „Žena po šesťdesiatke je ako Afrika. Každý vie, kde to je, ale nikto tam nechce ísť.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu