Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Koleduje si o pikantné faux pas? Sukňa ledva pod zadok, ale tie výstavné nohy!

Pixie Lott vystavila na obdiv štíhle nohy v ultrakrátkej sukni. Zobraziť galériu (12)
Pixie Lott vystavila na obdiv štíhle nohy v ultrakrátkej sukni. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Poriadne zariskovala! Hoci pri vymetaní barov sa príliš krátka sukňa môže vypomstiť, Pixie Lott (22) sa cez túto nástrahu bez mihnutia oka prenesie. Stačí sa pozrieť, v čom si vyrazila na žúr včera večer. Chýbali milimetre, aby ukázala aj to, čo nosí pod ultramini outfitom. Treba ale uznať, že s jej štíhlymi nohami si kratučké sukne naozaj môže dovoliť.

Jej sebavedomie je absolútne opodstatnené! Aj keď sa Pixie Lott neživí modelingom, s dokonalou figúrou by pokojne mohla konkurovať aj ostrieľaným manekýnkam. Dôkazom môže byť jej včerajšia módna kreácia, ktorou priťahovala nielen pohľady mužov, ale tiež objektívy paparazzov. Tí sa však šteklivého trapasu v podobe odhalenej spodnej bielizne nakoniec nedočkali.

Britská speváčka včerajšiu noc strávila oslavou kamarátkiných narodenín. Na túto príležitosť zvolila bielu sukničku, ktorá jej zakrývala len to najnutnejšie. Pixie si k nej doladila top s golierikom, a tak na prvý pohľad pôsobila ako školáčka. V skutočnosti však provokovala dlhými a vyformovanými nohami v sandáloch s platformami.

Hudobná hviezda nočný klub opúšťala v sprievode oslávenkyne a svojej kolegyne z brandže Coco Dupree. Tá zvolila čiernu sukňu do polovice stehien, no o Pixienej postavičke mohla iba snívať. Blondínka si tak užívala pozornosť okolia a fotografov výlučne sama a o priebehu večera informovala aj fanúšikov prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter: „Mali sme taký skvelý koncert, wow wow wow! Teraz máme vonku dvojitú oslavu!!“ Zdá sa teda, že módne inšpirácie, ktoré Pixie nazbierala minulý mesiac počas Londýnskeho týždňa módy, sa jej zatiaľ vyplácajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu