Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Škandalózny výstrih Heidi Klum: Veď má prsia až takmer na bruchu!

Heidi Klum zariskovala a obnažila prsia v hriešne hlbokom výstrihu. Zobraziť galériu (17)
Heidi Klum zariskovala a obnažila prsia v hriešne hlbokom výstrihu. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LOS ANGELES – Neprehliadnuteľná! Hoci na červenom koberci udeľovania Oscarov odhaľujúce róby nie sú príliš vítané, párty popri slávnostnom galavečere bývajú o niečo benevolentnejšie. Túto skutočnosť vzala na vedomie aj Heidi Klum (39), ktorá stavila na neuveriteľne hlboký výstrih. Kvôli chýbajúcej spodnej bielizni ju však miestami zrádzala gravitácia.

Výstrih až po pupok! Na takýto odvážny prvok stavila sexi modelka Heidi Klum, ktorá si aj tesne pred štyridsiatkou udržiava postavičku ako lusk. Po štyroch pôrodoch by však niektoré riskantné modely mala zrejme zvážiť dôkladnejšie. Stačí sa pozrieť na pikantné zábery z uplynulej noci. Manekýnka naservírovala svoje vnady ako na striebornom podnose a patrila medzi horúce favoritky na titul kráľovnej večera. Pohľady z niektorých uhlov jej ale lichotili menej.

Heidi sa stala stredobodom pozornosti na oscarovej párty, ktorú už po 21. raz organizovala nadácia Eltona Johna a ktorej výťažok poputuje na pomoc ľuďom bojujúcim s AIDS. Štvornásobná mamička siahla po zlatých trblietavých šatách z dizajnérskej dielne Julien Macdonald a muži v jej prítomnosti mali čo robiť, aby s ňou udržali očný kontakt. Mohol za to hriešne hlboký výstrih, v ktorom modelka odhalila svoje prirodzené prednosti. Najmä z profilu však jej vnady bez opory pôsobili už mierne povädnuto.

Tak ako počas iných spoločenských udalostí, Heidi aj tentoraz dianie okolo seba zachytávala mobilným telefónom a zábermi obohacovala svoje konto na mikroblogovacej sieti Twitter. „Som poctená, že môžem sedieť s úžasným Eltonom Johnom. Práca, ktorú robí, je skutočne inšpiratívna,“ rozplývala sa v komentári nad fotografiou so svojím veľmi dobrým priateľom v ružových okuliaroch. Zdá sa teda, že blondínka sa po celý čas cítila sebavedomo a párty si vychutnávala plnými dúškami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu