Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sexi Transformerka vyrazila naostro: Dokonalá figúra a bradavky v pozore!

Rosie Huntington-Whiteley vyrazila na nákupy bez podprsenky. Zobraziť galériu (10)
Rosie Huntington-Whiteley vyrazila na nákupy bez podprsenky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nádherná od hlavy po päty! Aj keď Rosie Huntington-Whiteley (25) vzbudzuje pozornosť predovšetkým na móle či na červenom koberci, jej sexepíl je neprehliadnuteľný aj v uliciach za bieleho dňa. Stačí, aby si britská kráska „zabudla“ v šatníku spodnú bielizeň. Za jej výstavnými nohami a presvitajúcimi bradavkami sa razom otáčajú všetky hlavy.

To je ale postavička! Pri nohách jej leží nielen svet modelingu, reklamy a kinematografie, no navyše má po svojom boku jedného z najobletovanejších akčných hrdinov. Reč je o oslnivej milenke Jasona Stathama, ktorá žne obdiv aj bez toho, aby sa ako anjelik známeho výrobcu spodnej bielizne vyzliekla. Tento týždeň Rosie Huntington-Whiteley vymetala obchody spôsobom, aký paparazzom vyrážal dych.

V jednoduchosti je krása – tohto hesla sa sexi modelka držala pri celkom obyčajnej návšteve butiku Chanel. Nákupy si totiž užívala v ležérnom tope a v kožených nohaviciach, ktoré zvýraznili jej dlhé štíhle nohy. Čerešničkou na torte sa však stali jej bradavky týčiace sa pod tenkým materiálom bez podprsenky.

Napriek tomu, že Rosie sa teší predovšetkým u mužských fanúšikov mimoriadnej popularite, v skutočnosti podľa vlastných slov patrí medzi hanblivky. „Som oveľa plachšia, ako si ľudia uvedomujú, zvlášť v okolí tých, ktorých nepoznám. Nikdy sa necítim príjemne vo veľkých skupinách v spoločnosti alebo na bláznivých párty,“ zdôverila sa v nedávnom rozhovore. Dúfajme však, že pred kamerou svoje obavy odhodí aspoň do takej miery ako v treťom pokračovaní filmu Trasformers. Budúci rok sa totiž blondínka blysne v snímke s názvom Mad Max: Fury Road.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu