Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sharon Stone pred 55-kou podprsenku nepotrebuje: Bradavky v pozore!

Sharon Stone sa aj tesne pred 55. narodeninami premáva v uliciach so vztýčenými bradavkami. Zobraziť galériu (15)
Sharon Stone sa aj tesne pred 55. narodeninami premáva v uliciach so vztýčenými bradavkami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zaobíde sa aj bez bielizne! Hoci poprsie jej kolegýň vyžaduje neustálu oporu, Sharon Stone uprednostňuje voľný pohyb. Už o dva mesiace síce oslávi 55. narodeniny, no jej vnady si stále držia závideniahodný objem a tvar. Známa herečka tak v losangelských uliciach aj v zrelom veku pretŕča presvitajúce bradavky.

Má sa čím pochváliť! Aj keď Sharon Stone zviditeľnila rola v erotickom thrilleri Základný inštinkt, roky predtým bodovala na súťažiach krásy a v modelingu. Úchvatná genetická výbava a ruky plastických chirurgov jej zabezpečujú svojský šarm aj po prekročení prahu päťdesiatky. Blondínka si totiž bez mihnutia oka môže dovoliť to, o čom jej rovesníčky iba snívajú. Tento týždeň si vyrazila na obed s kamarátkou a napriek tomu, že bielizeň nechala doma, sebavedomia mala na rozdávanie.

Ležérny outfit dokáže vyzerať čertovsky sexi – tohto hesla sa už opäť držala jedna z najobletovanejších hollywoodskych ikon. Do reštaurácie si to Sharon namierila v priliehavých džínsach, ktoré obopli jej štíhle nohy. Tie dopĺňal jednoduchý bavlnený top s rafinovaným efektom. Pod tenkým materiálom sa totiž črtali okrúhle prsia aj vztýčené bradavky.

Ospevovaná diva síce na svoj vek vyzerá priam ukážkovo, no už pred vyše desiatimi rokmi takmer prišla o život. Príčinou bolo krvácanie do mozgu, ktoré ju tak vydesilo, že odvtedy je v otázkach zdravia nanajvýš opatrná. „Vybuchla mi hlava. Bolo to skoro také, akoby ma postrelili. Mala som dva neuveriteľne bolestivé zásahy na ľavej strane hlavy, ktoré ma fyzicky sklátili na gauč,“ opísala hrôzostrašnú udalosť v nedávnom rozhovore. Kvôli vlastnému zdraviu už dokonca uvažovala aj nad tým, že Hollywood nadobro opustí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu