Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Líčila sa potme? Sharon Stone sa zmachlila ako mejkapová pohroma!

Sharon Stone Zobraziť galériu (14)
Sharon Stone (Zdroj: SITA)

SAO PAOLO – Hrá všetkými farbami! O Sharon Stone (55) je známe, že aj po prekročení päťdesiatky prekypuje sviežosťou a po boku svojho zajačika pôsobí ako nestarnúca siréna. V posledných týždňoch však na červenom koberci pripomína skôr mejkapovú pohromu. Tmavé líčenie na nej pôsobí vulgárne a pridáva jej nemálo rokov navyše.

Dekoratívnou kozmetikou nešetrí! Hoci hollywoodskej dive svietia v kolónke „vek“ už dve päťky, naďalej patrí k tým najobletovanejším ozdobám spoločenských podujatí. Na jej vlastnú škodu však v nedávnom období začala experimentovať s výrazným líčením hodným lacných dievčat z erotických salónov. Zmachlená ako klaun sa včera objavila na benefičnom galavečere amfAR – priveľa mejkapu jej veku vonkoncom nesvedčalo.

Sharon Stone na prestížnej udalosti uchvátila červenou róbou, ktorá podčiarkla jej udržiavanú figúru. Rafinovaný outfit však celkom znemožnili tmavé očné tiene a linky, rúž vínovej farby, či prehnané množstvo bronzovej lícenky. Ak išlo o nápad osobného vizážistu, plavovláska by ho mala čím skôr vymeniť. Jemné pastelové farby, aké nosila doteraz, jej tvári vždy lichotili a dodávali mladistvý šmrnc.

Zaujímavosťou je, že Sharon sa s odvážnym líčením neobjavila v spoločnosti po prvý raz. Zmaľovaná ako veľkonočná kraslica si vyhodila z kopýtka aj pred dvomi týždňami na istej portugalskej párty. Ktovie však, čo na takúto zmenu imidžu hovorí jej súčasný milenec a brazílsky model Martin Mica. Ten je od nej totiž o polovicu mladší a vďaka dramatickému mejkapu sa ich vekový rozdiel ešte prehĺbil.

Sharon Stone a jej
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Začiatkom januára sa v kuloároch šírili fámy, že herecká hviezda dala svojmu zajačikovi kopačky a začala sa viac zaujímať o vlastné ratolesti. „Nebolo to celkom kvôli ich obrovskému vekovému rozdielu. Nemali spoločné záujmy. Sharon sa vášnivo venuje filantropii, politike, projektom a Martina nič z toho nenadchýnalo. Ona je zaneprázdnená. Má troch synov, s ktorými ma plné ruky práce a stále veľa cestuje,“ vysvetľoval dôvody rozchodu prominentnej dvojice zdroj zo Sharoneninho blízkeho okolia. Nielen včerajší večer však párik strávil opäť spoločne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu