Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ruská sexica dráždi hore bez: Okrúhle vnady vyváľala v piesku!

Anne Vyalitsyna s najnovšou kolekciou plaviek odhalila aj poriadny kus svojej ženskosti - vrátane dokonalého zadočku a okrúhleho poprsia. Zobraziť galériu (12)
Anne Vyalitsyna s najnovšou kolekciou plaviek odhalila aj poriadny kus svojej ženskosti - vrátane dokonalého zadočku a okrúhleho poprsia. (Zdroj: Summer Breeze)

LOS ANGELES – Ruský sexepíl v sebe nezaprie! Modelky z oblasti spoza Uralu sú vo svete považované za exotické krásky a o lukratívne zákazky zvyčajne nemajú núdzu. Výnimkou nie je ani Anne Vyalitsyna (26), pre ktorú sa miniatúrne bikiny či spodná bielizeň stala symbolom zárobku. Ak je to potrebné, pehavá sexica vrchný diel bez ostychu odloží bokom.

Predností vystaví na počkanie! Reč je o známej manekýnke menom Anne Vyalitsyna, ktorá sa v brandži ochotne nechá častovať jednoduchou prezývkou Anne V. Krátky zhluk písmen však v sebe ukrýva božské telo v minimalistických modeloch plážovej módy. Pozrite si zábery z dráždivého fotenia plaviek s označením Summer Breeze ako dôkaz.

Sexi plavovláska si pred objektívom zapózovala tak, ako ju jej obdivovatelia majú najradšej – s rozpustenými lokňami, širokým úsmevom a v kúskoch zakrývajúcich len to najnutnejšie. Anne V už opäť nechala vyniknúť svojmu šťavnatému zadočku, ale aj vyformovaným prednostiam. Na pláži si totiž bezstarostne ľahla do piesku s obnaženými vnadami.

Zvodná modelka po vzore svojich kolegýň udržuje kontakt s fanúšikmi najmä prostredníctvom sociálnych sietí. Zaujímavosťou je, že Anne neprináša informácie len o sebe samej, ale stíha sledovať aj aktuálne dianie medzi smotánkou. „Neviem sa dočkať Oscarov. Keď som uvidela nominácie, uvedomila som si, že je veľa filmov, ktoré musím vidieť,“ napísala tento týždeň na svoj profil v sieti Twitter. O pár hodín neskôr jej však neušli ani zámery hudobnej hviezdy Beyoncé: „Neviem sa dočkať novej skladby od Destiny's Child. Už bolo načase opätovné spojenie.“ Zdá sa teda, že svet kinematografie a hudby tejto sexi kráske vôbec nie je vzdialený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu