Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dve tváre krásnej herečky: Šminky a retuš robia divy!

Milla Jovovich vyzerá na profesionálnych fotkách inak, než v skutočnosti. Zobraziť galériu (8)
Milla Jovovich vyzerá na profesionálnych fotkách inak, než v skutočnosti.

LOS ANGELES – Hlavne, aby bola dokonalá! Herečka Milla Jovovich (39) je bez diskusií krásna žena, no aj ona veľmi dobre vie, čo sú to vrásky, pigmentové škvrny, či kruhy pod očami. Potvrdzujú to fotografie, ktoré si brunetka zverejňuje na sociálnych sieťach. Na nich často pózuje bez mejkapu, takže každý môže vidieť jej pravú tvár. Prirodzenosť by ste však márne hľadali na profesionálnych záberoch, ktoré robia z filmovej hviezdy chvíľkami úplne inú ženu.

Všednosť sa nenosí! Pre nablýskaný svet šoubiznisu je priam charakteristická dokonalosť. Známe hviezdy sa na nás usmievajú z červeného koberca dokonale upravené a vyobliekané. Na stránkach prestížnych magazínov dokonca žiaria bez jedinej chybičky krásy. A poniektorým vôbec nevadí, že ich retuš občas zmení tak, že sa na seba ani nepodobajú.

Ako iná žena vyzerá na reklamných záberoch aj herečka a modelka ukrajinského pôvodu Milla Jovovich. Tá ešte pred otehotnením nafotila kampaň pre taliansku módnu značku. Zarážajúce však je, že vďaka retuši je brunetka na snímkach o pár rokov mladšia a do očí udrie každému aj jej neprirodzene vyhladená pleť. Striedmejšie zásahy grafikov by v tomto prípade určite neboli na škodu. Práve naopak.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu