Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Milla Jovovich čaká dieťa: Stop, natáčanie musí počkať!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (9)
Milla Jovovich (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Milla Jovovich čaká druhé dieťa s manželom, filmárom Paulom W. S. Andersonom. Pár, ktorý sa zosobášil v roku 2009, už spolu vychováva šesťročnú dcéru Ever Gabo. Tridsaťosemročná rodáčka z ukrajinského Kyjeva prezradila novinku prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde tiež napísala, že pre tehotenstvo odkladá nakrúcanie snímky Resident Evil: The Final Chapter. Anderson má na starosti réžiu i scenár očakávaného filmu.

"Pôvodne som vám chcela napísať, aká som rada, že letíme do Kapského Mesta, aby sme začali pracovať na filme Resident Evil: The Final Chapter. Ale s manželom sme zistili, že čakáme ďalšie dieťa. Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli, že pre všetkých bude najlepšie počkať, kým sa bábätko narodí a potom sa pustíme do práce na snímke," napísala a dodala, že na pľac sa plánuje vrátiť budúce leto. 

"Zároveň by som sa chcela poďakovať všetkým, ktorí v Južnej Afrike na filme doteraz tak usilovne pracovali. Veľmi sa tešíme na to, keď sa k vám budúce leto pripojíme. Dúfame, že to bude už s novým členom našej rodinky. Pred tým, ako odídem, chcem sa ešte veľmi pekne poďakovať všetkým mojim úžasným fanúšikom, ktorí trpezlivo čakajú na pokračovanie Resident Evil. Ďakujem vám za pochopenie. Želám všetko dobré," uviedla herečka. 

Dvojica sa zoznámila počas nakrúcania snímky Resident Evil (2002), ktorú 49-ročný Brit režíroval a postaral sa aj o scenár. Milla Jovovich sa okrem toho ukázala aj v pokračovaniach (2004, 2007, 2010, 2012). Zahrala si tiež vo filmoch ako Návrat do Modrej Lagúny (1991), Piaty Element (1997), Posol: Príbeh Johanky z Arku (1999), Million Dollar Hotel (2000), Ultraviolet (2006), Dokonalý únik (2009) či Traja mušketieri (2011). Venuje sa aj hudbe, na konte má štúdiový album The Divine Comedy (1994).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu