Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dve tváre známej modelky: S mejkapom šelma, bez neho mimozemšťan!

Tyra Banks s desvým imidžom straší fanúšikov na webe. Zobraziť galériu (16)
Tyra Banks s desvým imidžom straší fanúšikov na webe. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Ako chameleón! Tyra Banks (38) patrila medzi špičku zaoceánskych modeliek a pod svojimi ochrannými krídlami vychovala už množstvo dievčat začínajúcich s modelingom. Pred blížiacou sa štyridsiatkou sa však vrhla na nevábne experimenty so svojou tvárou. Nalíčená alebo nie – vyzerá ako podivná kreatúra.

Ide to s ňou dole vodou! Odkedy Tyra Banks objavila čaro sociálnych sietí, fanúšikov zásobuje fotografiami zo svojho každodenného života. No kým spočiatku zverejňovala zábery zo zákulisia fotení a červeného koberca, dnes poväčšine straší ako stvorenie z inej galaxie. Bez použitia líčidiel už dokonca pripomína zástupkyňu mimozemskej civilizácie.

„Mejkap? Nie. Umelé vlasy? Jasné, že nie. Divoký úsmev očami? Áno, dopekla!“ týmito slovami čokoládová hviezda okomentovala svoju čerstvú fotku. Na nej sa môže pochváliť úzkou bradou, obrovským čelom a veľkými očami – presne s takými rysmi, ktoré sa vo filmoch spájajú s mimozemšťanmi. V skutočnosti by však podľa Tyry malo ísť o demonštráciu pojmu „smize“, ktorý sama vo svojej šou vymyslela a s nadšením ho používa. Vyjadrovať má efekt, pri ktorom sa modelka neusmieva perami, ale pohľadom.

Pár hodín pred extraterestriálnym imidžom moderátorka zverejnila autoportrét, na ktorom je kompletne nalíčená. Zmenu k lepšiemu by ste však čakali márne. Oči a obočie si totiž vytieňovala do takej podoby, že pripomínala zhypnotizovanú šelmu. Po jej niekdajšom prirodzenom pôvabe sa s pribúdajúcimi rokmi akoby zľahla zem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu