Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia vo svete topmodeliek: Brutálna vražda 19-ročnej krásky!

Mirjana Puhar, známa zo šou Amerika hľadá topmodelku, bola zastrelená. Zobraziť galériu (4)
Mirjana Puhar, známa zo šou Amerika hľadá topmodelku, bola zastrelená.

CHARLOTTE – Život mala ešte pred sebou! Účastníkmi a tvorcami reality šou Amerika hľadá topmodelku otriasla šokujúca správa. Minuloročná súťažiaca Mirjana Puhar (19) bola chladnokrvne zavraždená. Telo mladučkej krásky bolo nájdené spoločne s ďalšími dvoma obeťami. Jednou z nich bol manekýnkin 23-ročný priateľ Jonathan, ku ktorému sa dievčina len nedávno prisťahovala.

Fanúšikovia a aktéri obľúbenej reality šou Amerika hľadá topmodelku sú v slzách. Dôvodom je nečakaná smrť jednej zo súťažiacich – Mirjany Puhar. Tá bola spoločne s partnerom a ďalším spolubývajúcim chladnokrvne zastrelená v dome, do ktorého sa len nedávno prisťahovala. Ako informuje portál tmz.com, muži zákona prišli na miesto vraždy hneď po tom, ako ich kamarát dvojice kontaktoval, keď našiel tri bezvládne telá.

Na mieste činu boli roztrúsené peniaze a detektívi sa nazdávajú, že obete svojho vraha dobre poznali. Smrť mladej trojice má podľa všetkého na svedomí 19-ročný Emmanuel Jesus Rangel, ktorý mal zabíjať pod vplyvom drog. Mladík je momentálne vo väzbe a na krku má aj podozrenie z inej vraždy, ku ktorej došlo túto nedeľu.

Sociálne siete zaplavili vyjadrenia úprimnej sústrasti a nikto, kto modelku poznal, neskrýva svoje zdesenie a smútok. „Tragické správy o Mirjane Puhar nás hlboko zarmútili. Bola to temperamentná a talentovaná mladá žena. Naša láska, podpora a modlitby smerujú k jej najbližším,“ pridali sa na facebooku aj tvorcovia reality šou Amerika hľadá topmodelku, prostredníctvom ktorej si brunetka aspoň čiastočne splnila svoj sen o hviezdnej kariére.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu