Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Privátne foto vychytenej modelky: Nenalíčená vyzerá ako zombie!

Tyra Banks bez mejkapu oslnivú divu nepripomína. Zobraziť galériu (11)
Tyra Banks bez mejkapu oslnivú divu nepripomína. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Žiadna sláva! Hoci mnohé modelingové hviezdy pôsobia aj bez líčidiel priam úchvatne, Tyra Banks (38) k nim rozhodne nepatrí. Sama síce vyhľadáva v brandži mladučké talenty, no k svetlým príkladom ju zaradiť nemožno. Fanúšikov vydesila fotkou bez mejkapu – tvárou ako z hororu!

Nemá sa čím chváliť! Aj keď americká modelka patrí vo svojom fachu už takpovediac k veteránkam, prostredníctvom šou Hľadá sa supermodelka je so svetom modelingu stále úzko spätá. Prirodzenosť v jej podaní však zanecháva skôr odstrašujúci dojem. Pozitívne ohlasy v mikroblogovacej sieti Twitter by očakávala naozaj márne.

„Práve mi bolo povedané, že vyzerám ako "Tee-Ruh Banks", ale oveľa, OVEĽA mladšia. Kompliment? Nie!!!“ týmito slovami Tyra Banks okomentovala autoportrét z vlastného mobilného telefónu. Tomu, že okolie príliš neohúrila, sa však čudovať vskutku nemožno. Spľasnutými vlasmi, vypúlenými očami a vydeseným výrazom krásavicu z prehliadkového móla zďaleka nepripomínala. Bez mejkapu je z nej tuctová žena pred štyridsiatkou.

Fotografie „na prírodno“ ako nie najlepší nápad zrejme vyhodnotila aj samotná ebenová hviezda. Sériou ďalších obrázkov totiž zachytila tvarovanie svojej dlhej hrivy do špirál za pomoci natáčok. Na všetkých z nich jej však už ľahké líčenie nechýba. Aj Tyra tak pravdepodobne patrí k tým, ktorí sa učia na vlastných chybách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu